5707

Başarılı
Makaleler
4
Redmi Note 11 Pro teknik yönden A32'den üstün. Ben de bundan kaynaklı resmi daha hızlı olur diye düşünüyordum ama uygulamalar o kadar optimize ki Redmi'den daha hızlı açılıyor. Hem sistem uygulamaları hem özel uygulamalar daha hızlı açılıyor. One UI daha güzel. Dolby bildiğiniz gibi yazılımsal ve Dolby var A32'de. Sizin de böyle örnekleriniz varsa öğrenmeyi isterim. Yalnızca kamerada üstün Redmi. Önem verenler için hızlı şarjda da üstün. A32 daha küçük olduğu için tekrar denemiştim ve küçük olduğu için kullanımı daha rahat. Bu konuyu mizah ve eğlenceye açmakta kararsızdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
One UI sahip cihaza bir türlü erişemedim ama şuna eminim:
Samsung One UI üzerinde çoğu cihazına gereken güncellemeleri yeni dönemde çok sağlam şekilde veriyor. Eski dönemlerde Samsung Experience zamanında çok işkence çektiriyordu.

Öveceğim iki yazılım var.

1- Final Cut Pro
2- Logic Pro

-Övme modu açılmıştır.-

Adobe üyeliğimden vazgeçip de radikal bir kararla Final Cut Pro ve Logic Pro kullanmaya karar verdiğimde yeniden bir yazılıma alışma sürecine gireceğim için biraz gergindim. Video işleri yapan birisi olarak Final Cut Pro işlerimi öyle kolaylaştırdı ki ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Logic Pro ise özellikle ses editlediğim zaman Adobe Audition'da manuel olarak yaptığım en zahmetli işlemleri birkaç tıkla halletmemi sağladı.

-Övme modu kapanmıştır.-

Arkadaşlar inanmazsınız ama bilgisayar ve telefonlardan korkuyorum artık. Ondan yazılım övemiyorum. Korkma nedenim size saçma gelebilir ama gece gece tırstım.

Kısaca "Decimal Calculator".

iPhone 4 cihazımın içindeki iOS 6'yı o kadar çok sevdim ki anlatamam. Gerekli tweak'leri kurduğunuz taktirde Discord açabiliyor, YouTube'tan video izleyebiliyor ve Veteris'ten uygun sürüme sahip oyunlar yükleyebiliyorsunuz.

Aynı zamanda iOS 6'nın skeomorfist bakış açısı taşıyan, Steve Jobs ekolündeki son sürüm olduğunu hatırlatayım. Kısaca en güzel iOS sürümlerinden.

One UI gerçekten mükemmel bir arayüz. Keşke her cihazda optimize olsa...

Uygulamalar optimize ama uygulama araya girince bende yine kasıyordur muhtemelen. Denemedim.

iPhone 4 cihazımın içindeki iOS 6'yı o kadar çok sevdim ki anlatamam. Gerekli Tweak'leri kurduğunuz takdirde Discord açabiliyor, YouTube'tan video izleyebiliyor ve Veteris'ten uygun sürüme sahip oyunlar yükleyebiliyorsunuz.

Aynı zamanda iOS 6'nın skeomorfist bakış açısı taşıyan, steve jobs ekolündeki son sürüm olduğunu hatırlatayım. Kısaca en güzel iOS sürümlerinden.

Şarj süresi iyi kötü değişti mi?
@4319 touchwiz ana sayfa estetik de değildi. Temalarla güzelleştirilebiliyordu ama yine de hiçbir özelliği yoktu.

Ben de One UI öveceğim. Düşük segment bir cihaz olan Galaxy A04s'e biliyorsunuz ki One UI Core 5'ten One UI 6 -evet yanlış duymadınız, One UI 6- güncellemesi geldi. Ona rağmen bile arayüzde iyi bir performans veriyor bizde.

@5707 hocam siz de SoC olarak daha düşük bir cihaza geçmişsiniz fakat yazılımı sayesinde kasma donma sorunu yok değil mi?

Ben de One UI öveceğim. Düşük segment bir cihaz olan Galaxy A04S'e biliyorsunuz ki One UI Core 5'ten One UI 6 -evet yanlış duymadınız, One UI 6- güncellemesi geldi. Ona rağmen bile arayüzde iyi bir performans veriyor bizde.

@5707 hocam siz de SoC olarak daha düşük bir cihaza geçmişsiniz fakat yazılımı sayesinde kasma donma sorunu yok değil mi?

Yok cihaz akıyor. Geç saatti aktarmak yerine yattım bugün aktaracağım SIM kartını. One UI Core 5 alt modeller için downgeade versiyon mu?