Detaylar
Kim cevapladı?Yapı Kredi ve İş Bankası. Bazı Bonus kampanyaları için de mecburen Garanti BBVA kullanıyorum.
Ziraat zaten mecburi gibi bir şey. Gençken KYK'ye başvurduysanız gerekiyor, daha sonra da vergi ödemeleri için pratik oluyor.
megaton
Uzman
Benim için uygulaması ve ATM hızlı olması yeterli. Para kesme mevzusuna takılmıyorum.
İş Bankası her türlü güzel. Uygulama olarak da Ziraat.
İş Bankası her türlü güzel. Uygulama olarak da Ziraat.
drmstafaa
Yetkin
Kredi kartı olarak Garanti veya İş Bankası. Devlet bankası istenirse Vakıfbank'ın Like Card'ı düşünülebilir.
Ücretsiz para transferi için Enpara veya üniversiteli kampanyası devam ediyorsa Akbank. Akbank'ın üniversitelilere ayrıca kampanyaları da vardı.
Yaygın ATM ağı için devlet bankalarından Ziraat veya Vakıfbank.
Ayrıca KYK yurdunda kalacaksanız, burs-kredi kullanacaksanız bursunuz Ziraat'e yatacak, yurt ödemelerini de Ziraat Mobil üzerinden ödeyebileceksiniz. Ayrıca Bankkart Genç adında ikisi bir arada kart verilecek, dilerseniz kredi kartını açtırabilirsiniz.
Ücretsiz para transferi için Enpara veya üniversiteli kampanyası devam ediyorsa Akbank. Akbank'ın üniversitelilere ayrıca kampanyaları da vardı.
Yaygın ATM ağı için devlet bankalarından Ziraat veya Vakıfbank.
Ayrıca KYK yurdunda kalacaksanız, burs-kredi kullanacaksanız bursunuz Ziraat'e yatacak, yurt ödemelerini de Ziraat Mobil üzerinden ödeyebileceksiniz. Ayrıca Bankkart Genç adında ikisi bir arada kart verilecek, dilerseniz kredi kartını açtırabilirsiniz.
Taksit sayısı, yatırım araçlarının kolaylığı, faizlerin yüksek olması ( en azından bende öyle) uygulamasının kolay bir arayüze sahip olması vb. Yapı Kredi Bankası derim ben.