Detaylar
Kim cevapladı?Batur
Başarılı
Bu durumun bence testosteronunuza bir etkisi olacağını düşünmüyorum, olursa bile psikolojik olacaktır yani biraz size bağlı aslında. Eğer durumunuz kıl dönmesi gibi bir sorunsa bence düşünmeden yaptırın. Sonuçta bu bir burun ameliyatı veya saç ektirmek gibi değil sonuçta görünmeyecek bir yer yani, tüm olay sizin zihninizde başlıyor 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumun bence testosteronunuza bir etkisi olacağını düşünmüyorum, olursa bile psikolojik olacaktır yani biraz size bağlı aslında. Eğer durumunuz kıl dönmesi gibi bir sorunsa bence düşünmeden yaptırın. Sonuçta bu bir burun ameliyatı veya saç ektirmek gibi değil sonuçta görünmeyecek bir yer yani, tüm olay sizin zihninizde başlıyor![]()
Ha teşekkürler.
Antiandrojen mi kullanacaksınız, hayır. O zaman neden testosteronun düşmesinden korkuyorsunuz anlamadım. Düşse ne olacak, erkekliğiniz mi azalacak onu hiç anlamadım zaten.
Mutluluk için önemli bir hormon, bir de kızlardan hoşlanmamızı sağlıyor.
Antiandrojen mi kullanacaksınız, hayır. O zaman neden testosteronun düşmesinden korkuyorsunuz anlamadım. Düşse ne olacak, erkekliğiniz mi azalacak onu hiç anlamadım zaten.
Genital bölge kılları o hormonu taşıyor diye duymuştum ondan.
Son düzenleme:
Vücudumda testosteron yok denilecek kadar az ama buna rağmen kızlardan hoşlanıyorum, bu daha çok beyin ile ilgili bir şey.
Hormonlarınızın taşınması ile kıllarınız arasında uzaktan yakından en ufak bir bağlantı yok.Genital bölge kılları o hormonu taşıyor diye duymuştum ondan.
Vücudumda testosteron yok denilecek kadar az ama buna rağmen kızlardan hoşlanıyorum, bu daha çok beyin ile ilgili bir şey.
Hormonlarınızın taşınması ile kıllarınız arasında uzaktan yakından en ufak bir bağlantı yok.
Sağ olun hocam.