Merhaba,

Malum bölgelere lazer yaptırmak istiyorum ama testosteron azalır diye korkuyorum. Böyle bir şey olur mu? Aslında sadece oturma organına yaptırmak istiyorum. Kuyruğa değil.
İmkanı yok. Testislere lazer yapmazlar zaten. Sadece kasık bölgesine yaparlar. Ben yaptırdım, şahsen hala dimdikim. Arka taraflara yaptırmanı öneririm, emin ol hayat kaliten 1000 kat artacak. Abartı gibi görünebilir ama lazerden sonra anlarsın ne demek istediğimi.

İmkanı yok. Testislere lazer yapmazlar zaten. Sadece kasık bölgesine yaparlar. Ben yaptırdım, şahsen hala dimdikim. Arka taraflara yaptırmanı öneririm, emin ol hayat kaliten 1000 kat artacak. Abartı gibi görünebilir ama lazerden sonra anlarsın ne demek istediğimi.

Testise zaten yaptırmam hocam oralar hayati ve cinsel önem taşıyor. Arka tarafa her türlü yaptırcaz zaten :D bu sene 19 olacağım bir de, kaç yaşında yaptırmalıyız?

Testise zaten yaptırmam hocam oralar hayati ve cinsel önem taşıyor. Arka tarafa her türlü yaptırcaz zaten :D bu sene 19 olacağım bir de, kaç yaşında yaptırmalıyız?
Yaş pek önemli değil. 15 yaşında yaptıran bile var. Tabi 15 yaş altına önermem çünkü genlere bağlı olmakla birlikte o yaşın altında adamakıllı tüy çıkmaz. Ben 18'e girdiğimde yaptırdım. Testise zaten istesen bile yapmıyorlar. Çok riskli çünkü.