Genital bölgelere lazer epilasyon yapılırsa testosteron düşer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23832
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 403
Mutluluk için önemli bir hormon, bir de kızlardan hoşlanmamızı sağlıyor.

Genital bölge kılları o hormonu taşıyor diye duymuştum ondan.

Kıllar keratin yani ölü yapıdadır herhangi bir hormon taşıyamazlar.

Merhaba,

Malum bölgelere lazer yaptırmak istiyorum ama testosteron azalır diye korkuyorum. Böyle bir şey olur mu? Aslında sadece oturma organına yaptırmak istiyorum. Kuyruğa değil.
İmkanı yok. Testislere lazer yapmazlar zaten. Sadece kasık bölgesine yaparlar. Ben yaptırdım, şahsen hala dimdikim. Arka taraflara yaptırmanı öneririm, emin ol hayat kaliten 1000 kat artacak. Abartı gibi görünebilir ama lazerden sonra anlarsın ne demek istediğimi.

Testise zaten yaptırmam hocam oralar hayati ve cinsel önem taşıyor. Arka tarafa her türlü yaptırcaz zaten bu sene 19 olacağım bir de, kaç yaşında yaptırmalıyız?

Testise zaten yaptırmam hocam oralar hayati ve cinsel önem taşıyor. Arka tarafa her türlü yaptırcaz zaten bu sene 19 olacağım bir de, kaç yaşında yaptırmalıyız?

18 ve üstü olursa sıkıntı yok diye biliyorum.

Yaş pek önemli değil. 15 yaşında yaptıran bile var. Tabi 15 yaş altına önermem çünkü genlere bağlı olmakla birlikte o yaşın altında adamakıllı tüy çıkmaz. Ben 18'e girdiğimde yaptırdım. Testise zaten istesen bile yapmıyorlar. Çok riskli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…