Benim seçtiğim kasa psu fiyatı 7700tl. Cougar markası güvenilir diye biliyorum, kimse olumsuz bir şey yazmamıştı hakkında.Bununla 7800X3D'yi soğutabilirsiniz.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kasa PSU fiyatı nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?Kasayı satan creature gamestore Cougar marka demiş ama tam model vermemiş. Cougar marka 850 80+ gold üzer mi ki hocam?
Dosya Ekleri
Üzmez tabii ki ama daha kalitesi bilinen bir PSU ile kasa kombini yapmak iyi olur.
Birde böyle bir sistem özelleştirmiştim. İkisi arasından hangisi daha mantıklı bu 2k daha ucuz. Biri beyaz 9600x parçalar coğunlukla daha kaliteli, diğeri 7800x3d PSU bilinmediği için o hariç onunkiler de kaliteli. Ne önerirsiniz?
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Gigabyte'ın kendi anakart uygulaması üzerinden fan soğutmasını VRM sıcaklığına bağlı olacak şekilde ayarlarsın çok ısınmasından korkuyorsan ama ben bir sıkıntı yaşamadım.Hocam soğutması biraz daha gerideymiş X AX e göre. Memnun musunuz anakarttan?
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-