Evet, o model saçma bir şekilde o fiyatta ama x<9000 derken 9000'den de aşağı olduğu zaten dolaylı yoldan belli o yüzden mucize olup daha da düşmediği sürece olmaz. M-ATX olunca ne kaybettiriyor?

mATX olanı ATX olanına göre VRM sıcaklıkları daha yüksek fakat ikisinin de iyi. ATX olanda 3 tane M.2 slotu varken mATX de 2 tane var. ATX olanında Wi-Fi desteği varken mATX olanında Wi-Fi desteği yok gözüküyor. ATX olanda 3 adet PCI-e X16 varken mATX de 2 tane var.
ATX dolu paket olarak düşünebilirsin :D

mATX olanı ATX olanına göre VRM sıcaklıkları daha yüksek fakat ikisinin de iyi. ATX olanda 3 tane M.2 slotu varken mATX de 2 tane var. ATX olanında Wi-Fi desteği varken mATX olanında Wi-Fi desteği yok gözüküyor. ATX olanda 3 adet PCI-e X16 varken mATX de 2 tane var.
ATX dolu paket olarak düşünebilirsin :D
Okurken gayet normal bir şekilde olması gerektiği gibi gidiyordu ama aorus'da nasıl Wİ-Fİ DESTEĞİ OLMAZ? Üstüne gigabyte'ın üst segment modeli. Belli durumlarda wi-fi gerekebilir, o yüzden alamam M-ATX versiyonunu.

Okurken gayet normal bir şekilde olması gerektiği gibi gidiyordu ama Aorus'da nasıl Wi-Fi DESTEĞİ OLMAZ? Üstüne Gigabyte'ın üst segment modeli. Belli durumlarda Wi-Fi gerekebilir, o yüzden alamam M-ATX versiyonunu.

O zaman X AX V2 alınabilir bütçen çıkarsada B650 Aorus Elite bakarsın.
Ben epey üzerinden baktım kablosuz Wi-Fi desdeği olmadığına sen istersen kendi sitesinden bakarak emin olabilirsin belki yanlış girmişlerdir belli olmaz.

O zaman X AX V2 alınabilir bütçen çıkarsada B650 Aorus Elite bakarsın.
Ben epey üzerinden baktım kablosuz Wi-Fi desdeği olmadığına sen istersen kendi sitesinden bakarak emin olabilirsin belki yanlış girmişlerdir belli olmaz.
Bu arada herkes farklı bir şey diyor durum eşit gibi.
Benim de kafa gitti,

MSI mı, Gigabyte mı sonuç olarak?

Benim tercihim Gigabyte olurdu.
Yanlış hatırlamıyorsam X AX V2 VRM soğutması bakımından biraz daha iyiydi gaming plusa göre.
Ancak gözle görülür bir fark değilse ses yongasıdır, diğer özellikleridir falan daha önemli. Bahsettiğin "biraz daha iyi" ne kadar iyi yani?

Dediğim gibi Gigabyte olanın test sonuçlarını bulamadım bir türlü bulabilirsem atacağım.
Hocam, genellikle testlere pek inanan birisi değilim ama eğer 2 anakartın da testlerini AYNI VE GÜVENİLİR bir yerden bulursanız 👍 derim.
Çünkü zaman, kasa fanları, overclock yapılmış mı yapılmamış mı falan fistan konular da işin içine girince ve dahil edilmeyince artık bir anlamı kalmıyor testlerin.