SunseTTime
Uzman
Bu mesajda ne varsa birebir aynılarını yapmaya çalışacağım. Tekrardan teşekkürler. Bir de ilk sayfada ZenTimings üzerinden değerler yazmıştın hocam. Onlar kendin için miydi? Oradan bakıp bu son hali mi elde ettin yani?@SunseTTime Dediklerimi yaparsan düzelir bence. Çok ayar verdim. 6200 c30 için attığım SS'leri geçir, high voltaj mod senin kartta sanırım yok o yüzden 1.43 vdd 1.4 vddio 1.4 vddq girip multiplier x62 yapıp 6200 c30'u geçirmen lazım, sonra testmem5 1usmus profil ile yanda hwinfo sensörler açık iken 1.5 saat test edeceksin. Yine görüntüleri iletirsin.
@SunseTTime Bunları geçirt.
.
@SunseTTime iGPU-Integrated Graphics disable-kapalı kalacak. Fast boot-disable kalacak.
smee-tsme disable kalacak, data scramble-enable kalacak. iommu ve svm mode ayarları disable kalacak. @SunseTTime
advanced-amd overclocking içinde soc uncore oc mod ayarı enable kalacak.
global c-state ayarı varsa enable bırak @SunseTTime
dfe read training ayarı varsa enable bırak.
Sorunumun videolu halini örnek olarak da hatırlatmak istedim. Bu ayarlar ilgili sorun için faydalı olur mu diyorsunuz yani hocam? İşin garip kısmı; FPS drop yok, stutter yok, FPS iyi, %1 low iyi, sıcaklık iyi, frametime ip gibi, crash yok ama sürekli bu videodaki gibi bir görüntü var... FPS cap birkaç oyunu adam ediyor gerisi bana mısın demiyor. @Ayhan Dönmez @LH44
Son düzenleme: