jassajanes

Uzman
Oyun oynarken bir anda internet koptu ve bilgisayar tepki vermedi. Oyun çalışıyordu, sesler de geliyordu, tuşlara bastığımda tepki vermiyordu.

Restart attım ve sonra internetin hala bağlı olmadığını gördüm. Ethernet portu bozuldu, ek olarak USB portları da çalışmıyor. 5-6 tane port varsa 2-3 tanesi çalışıyor. Kasanın ön panelindeki USB'ler de çalışmıyor. Donanım arızası mı oluyor bu? 13 Ocak'ta elime geçti anakart.

Gigabyte B850M Force. BIOS güncel, chipset vs. her şey yüklü.

SATA portlarını da görmüyor anakart HDD ve SSD gözükmüyor cihazlar ve sürücüler kısmında.

Son düzenleme:
Klavye-mouse harici her şeyi sök (ön panel USB, kasa fanları vb. ne varsa). Herhangi bir şey kısa devre yaptırıyor olabilir, denemek lazım ama anakart harici bir parça sorunluysa yeni anakartın da başına aynı şey gelebilir. Koşulsuz iade hak süren var hemen işlem başlat. Amazon'dan aldıysan direkt gönder.

Klavye-mouse harici her şeyi sök (ön panel USB, kasa fanları vb. ne varsa). Herhangi bir şey kısa devre yaptırıyor olabilir, denemek lazım ama koşulsuz iade hak süren var hemen işlem başlat. Amazon'dan aldıysan direkt gönder.

İtopya'dan aldım, garantisi arena onlarla iletişime geçtim kargola bize bakalım dediler. İtopyayı aradım açmadı mail attım bugün son gün iade için pek şansım kalmadı gibi.

İtopya'dan aldım, garantisi arena onlarla iletişime geçtim kargola bize bakalım dediler. İtopya'yı aradım açmadı mail attım bugün son gün iade için pek şansım kalmadı gibi.

Site üstünden iade veya değişim işlemi başlatılamıyor mu? En azından günün dolmadan İtopya tarafında bir adım atmış olursun. Kayıtlara geçmesi açısından.

Bu arada son gün yarın.

Site üstünden iade veya değişim işlemi başlatılamıyor mu? En azından günün dolmadan İtopya tarafında bir adım atmış olursun. Kayıtlara geçmesi açısından.

Bu arada son gün yarın.

Hayır, ince hesap gibi olsaydı keşke İtopya'da sipariş detay ve fatura görüntüleme var sadece iyice baktım ama öyle bir işlem bulamadım.