Monitörümün en alt kısmında fotoğraflardaki çizgiler var. Bir sabah açtığımda birdenbire oldu sebebi ne olabilir?
Bilgisayara farklı bir monitör taktım sorun yoktu tahminimce sorun monitörde.
Monitör: Gigabyte G24F 2
Ekran kartı: RX 6600XT.
İşletim sistemi: Windows 11.
24G2SPU, G24F-2 ve G2412; 3 monitorde de BOE LC238-LF4F panel kullaniliyor ve 3 panelde de bu konuda bahsi gecen yatay cizgi problemi mevcut. Muhtemelen panel kronik sorunlu. Garantisi varsa garantiye yollayin.
Bu kronik bir hata. Bu monitörü kullanıp da bu hatayı almayan %20-30 falandır. Garanti kapsamına dahil olduğu için eğer süreniz bitmediyse yollayın. Ortalama 2 hafta süren bu süreçte size ya para iadesi yapılır ya da ürün değişimi yapılır.
Bu kronik bir hata. Bu monitörü kullanıp da bu hatayı almayan %20-30 falandır. Garanti kapsamına dahil olduğu için eğer süreniz bitmediyse yollayın. Ortalama 2 hafta süren bu süreçte size ya para iadesi yapılır ya da ürün değişimi yapılır.
Yeniden rahatsız ediyorum ama ITOPYA tarafından garanti süresinin dolduğu ve yetkili servisle görüşmem gerektiğini söylediler. ServisPoint diye bi yeri söylediler kendileri mail attım ama cevap alamadım daha önce garantiye yollayan arkadaşlar nasıl yaptılar acaba? (Gigabyte'ın kendi sitesinden seri numarasıyla warranty check yaptım 2026'ya kadar devam ediyormuş,)
Yeniden rahatsız ediyorum ama İtopya tarafından garanti süresinin dolduğu ve yetkili servisle görüşmem gerektiğini söylediler. ServisPoint diye bir yeri söylediler kendileri mail attım ama cevap alamadım daha önce garantiye yollayan arkadaşlar nasıl yaptılar acaba? (Gigabyte'ın kendi sitesinden seri numarasıyla warranty check yaptım 2026'ya kadar devam ediyormuş,)
İtopya üzerinden garantim devam ettiği için direkt İtopya'ya yollamıştım ve servise girmişti. Gigabyte ile görüşmek destek olabilir, İtopya'dan Servis Point'in numarasını iletmelerini isteyin ve arayın sorun.