Hocam ben 1 haftaya yakın bekledim geri dönüş yapmadılar servisten. İtopya'ya gittim 2 bin tl farkla AOC 24G42E modelini satın aldım.@ploveny, hocam süreç nasıl işliyor bende monitörü gönderdim neredeyse 1 hafta olduı ancak SMS bile gelmedi hangi numarayı arıyoruz bilgi almak için. Sizin monitörünüz için ne karar çıktı.
Detaylar
Kim cevapladı?SnowRain
Yetkin
Nasıl yani servisten karar çıkmadan nasıl monitör aldınız bende böyle yapmak istiyorum zatenHocam ben 1 haftaya yakın bekledim geri dönüş yapmadılar servisten. İtopya'ya gittim 2 bin tl farkla AOC 24G42E modelini satın aldım.
Ben gittim servise direkt değişim talebi verdiler. Ürün itopya da kalmadığı için sevisin mudail ürün önereceklerini veya benim ödediğim ücret kadar kupon tanımlayabileceklerini söylediler. Kupon tanımladılar üstüne ekleme yaparak aldım.Nasıl yani servisten karar çıkmadan nasıl monitör aldınız bende böyle yapmak istiyorum zaten![]()
Super Mario
Başarılı
Merhabalar, bende de ayni sorun mevcut. Monitoru servise gondermek istiyorum ama ne telefonla ne de mail ile ulasabiliyorum. Siz nasil iletisim sagladiniz acaba?
Garantisi devam ediyorsa aldığınız yere başvurun onlar gerekeni yapar. Nerden almıştınız?Merhabalar, bende de ayni sorun mevcut. Monitoru servise gondermek istiyorum ama ne telefonla ne de mail ile ulasabiliyorum. Siz nasil iletisim sagladiniz acaba?
Super Mario
Başarılı
Itopya'dan aldim ama 2 seneyi gecti. Garantinin 3 sene oldugunu biliyorum ama yine de destek oluyorlar mi?Garantisi devam ediyorsa aldığınız yere başvurun onlar gerekeni yapar. Nerden almıştınız?
Servisine direkt götürmeniz gerekebilir.Itopya'dan aldim ama 2 seneyi gecti. Garantinin 3 sene oldugunu biliyorum ama yine de destek oluyorlar mi?
Super Mario
Başarılı
Hocam selamlar tekrardan. Itopya'ya gittim, 2 seneyi gectigi icin direkt servisle benim iletisime gecmem gerektigini soylediler. Servisin numarasi Gigabyte'in kendi sitesinde 0212 288 52 96 seklinde gozukuyor, fakat aradigimda muzik dinliyorum ve kimse acmiyor. 1 aydir ariyorum ayni. Siz servise kendiniz mi goturdunuz?
SnowRain
Yetkin
Hocam selam tekrardan. İtopya'ya gittim, 2 seneyi gectigi icin direkt servisle benim iletisime gecmem gerektigini soylediler. Servisin numarasi Gigabyte'in kendi sitesinde 0212 288 52 96 seklinde gozukuyor, fakat aradigimda muzik dinliyorum ve kimse acmiyor. 1 aydir ariyorum ayni. Siz servise kendiniz mi goturdunuz?
Hocam yetkili servis ServisPoint(RMA) kendilerine mail atarsanız yardımcı olurlar. Ben İtopya'ya yolladığımda önce arena bilgisayara sonra ServisPoint'e gitti.
Super Mario
Başarılı
Tesekkurler, bayramdan sonra bi iletisime gecmeye calisayim. Itopya 2 seneyi gectigi icin direkt servis ile iletisime gecin dedi bana. Musteri memnuniyetini saglamak adina yardimci olabilirlerdi aslinda, neyse.Hocam yetkili servis ServisPoint(RMA) kendilerine mail atarsanız yardımcı olurlar. Ben İtopya'ya yolladığımda önce arena bilgisayara sonra ServisPoint'e gitti.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar