@ploveny, hocam süreç nasıl işliyor bende monitörü gönderdim neredeyse 1 hafta olduı ancak SMS bile gelmedi hangi numarayı arıyoruz bilgi almak için. Sizin monitörünüz için ne karar çıktı.
Hocam ben 1 haftaya yakın bekledim geri dönüş yapmadılar servisten. İtopya'ya gittim 2 bin tl farkla AOC 24G42E modelini satın aldım.

Nasıl yani servisten karar çıkmadan nasıl monitör aldınız bende böyle yapmak istiyorum zaten :)
Ben gittim servise direkt değişim talebi verdiler. Ürün itopya da kalmadığı için sevisin mudail ürün önereceklerini veya benim ödediğim ücret kadar kupon tanımlayabileceklerini söylediler. Kupon tanımladılar üstüne ekleme yaparak aldım.

Merhabalar, bende de ayni sorun mevcut. Monitoru servise gondermek istiyorum ama ne telefonla ne de mail ile ulasabiliyorum. Siz nasil iletisim sagladiniz acaba?

Hocam selamlar tekrardan. Itopya'ya gittim, 2 seneyi gectigi icin direkt servisle benim iletisime gecmem gerektigini soylediler. Servisin numarasi Gigabyte'in kendi sitesinde 0212 288 52 96 seklinde gozukuyor, fakat aradigimda muzik dinliyorum ve kimse acmiyor. 1 aydir ariyorum ayni. Siz servise kendiniz mi goturdunuz?

Hocam selam tekrardan. İtopya'ya gittim, 2 seneyi gectigi icin direkt servisle benim iletisime gecmem gerektigini soylediler. Servisin numarasi Gigabyte'in kendi sitesinde 0212 288 52 96 seklinde gozukuyor, fakat aradigimda muzik dinliyorum ve kimse acmiyor. 1 aydir ariyorum ayni. Siz servise kendiniz mi goturdunuz?

Hocam yetkili servis ServisPoint(RMA) kendilerine mail atarsanız yardımcı olurlar. Ben İtopya'ya yolladığımda önce arena bilgisayara sonra ServisPoint'e gitti.

Hocam yetkili servis ServisPoint(RMA) kendilerine mail atarsanız yardımcı olurlar. Ben İtopya'ya yolladığımda önce arena bilgisayara sonra ServisPoint'e gitti.
Tesekkurler, bayramdan sonra bi iletisime gecmeye calisayim. Itopya 2 seneyi gectigi icin direkt servis ile iletisime gecin dedi bana. Musteri memnuniyetini saglamak adina yardimci olabilirlerdi aslinda, neyse.