Telefonunu Çıkra 89
Üstün
- Makaleler
- 10
@The Man From Earth, XFX swift'e ne dersin F/P olarak?Yok zorlamıyor şu an. Fiyatına değecekse alacağım şimdi hepsiburadan
@The Man From Earth, XFX swift'e ne dersin F/P olarak?Yok zorlamıyor şu an. Fiyatına değecekse alacağım şimdi hepsiburadan
@The Man From Earth, XFX swift'e ne dersin F/P olarak?
Valla XFX'in son nesillerde pek kötü kart yaptığını görmedim açıkçası ben, 5700XT'de Thicc III kullanıyordum, şu an da Merc 7900XT var zaten. Ama 9000 serisinde Mercury'nin gürültülü olduğunu biliyorum. Swift de sonuçta onun alt modeli. Yanlış görmediysem Steel Legend da yakın fiyatta. O yüzden Steel Legend onun yerine tercih edebilirdim. Ya da Pulse bulursa zaten o tek geçilir.@The Man From Earth son kez senin de tavsiyeni almak isterim hocam.
Pulse 9070 XT'de ucuz olmadığı sürece zayıf aslında. Sürekli o tongaya düşüyorum bende. Pure olsa okey, o biraz daha iyi.Valla XFX'in son nesillerde pek kötü kart yaptığını görmedim açıkçası ben, 5700XT'de Thicc III kullanıyordum, şu an da Merc 7900XT var zaten. Ama 9000 serisinde Mercury'nin gürültülü olduğunu biliyorum. Swift de sonuçta onun alt modeli. Yanlış görmediysem Steel Legend da yakın fiyatta. O yüzden Steel Legend onun yerine tercih edebilirdim. Ya da Pulse bulursa zaten o tek geçilir.
Swifti aldım hocam ya araştırdım biraz pek kötü yorum göremedim herkes b tiere koymuş sorun yaşatacağını sanmadım o bütçede diğer modeller de yakın performans veriyordur diye düşündüm. Ve xfxin tasarımını da sevdim açıkçası. Hayırlı olsun alırım yine deValla XFX'in son nesillerde pek kötü kart yaptığını görmedim açıkçası ben, 5700XT'de Thicc III kullanıyordum, şu an da Merc 7900XT var zaten. Ama 9000 serisinde Mercury'nin gürültülü olduğunu biliyorum. Swift de sonuçta onun alt modeli. Yanlış görmediysem Steel Legend da yakın fiyatta. O yüzden Steel Legend onun yerine tercih edebilirdim. Ya da Pulse bulursa zaten o tek geçilir.