whofedcamper

Çalışkan
Herkese iyi sosyaller, hangi kablo nereye takılacak diye yardım lazım, çok anlamıyorum. Düzgün bir yardımcı kaynakta bulamadım, tam gösteren. Şu anda PSU kabloları, kasanın bağlantı kabloları ve bir tane ek fanın kablosu kaldı; takılması gereken bunların hangisi nereye, hiç anlamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

PSU: ASUS ROG STRIX 1000W
Anakart: Gigabyte X870 Aorus Elite WI-FI7
Kasa: MSI MAG Pano 100R PZ
Ek fan: Thermalright TL-UB36RW 360mm Reverse

1790947800311.webp

1790947807397.webp

1790947813961.webp

Recep Baltaş hocamızın hangi kablo nereye takılmalı videosu ile sistem kurmuştum. İstersen bir göz at, detaylı ve basit. Eğer olmazsa YouTube'da yabancı kaynaklarda soğutucuya veya anakarta özel videolar oluyor.

Recep Baltaş hocamızın hangi kablo nereye takılmalı videosu ile sistem kurmuştum. İstersen bir göz at, detaylı ve basit. Eğer olmazsa YouTube'da yabancı kaynaklarda soğutucuya veya anakarta özel videolar oluyor.
İzedim de o kısmı çok hızlı geçtiğinden anlaşılmıyor.

24 pini bağlayarak işe koyul şimdiden. İri kabloyu anakartın sağına RAM yuvalarının hizasına takacaksın. Sonra üstünde CPU yazan kabloyu anakartın sol üstündeki sokete takman lazım. Boşluk olmadan tak iyice oturt.

24 pini bağlayarak işe koyul şimdiden. İri kabloyu anakartın sağına RAM yuvalarının hizasına takacaksın. Sonra üstünde CPU yazan kabloyu anakartın sol üstündeki sokete takman lazım. Boşluk olmadan tak iyice oturt.
Tamam da o hangisi? Kitapçıkta da yazıyor, onu sok, bunu tak diye ama bir görsel yok, bir şey yok.

1790951419811.webp

CPU için böyle 2 tane mi ayrı kablo takmam gerek? Birleşik olanı yok

PSU yazanı PSU'ya diğer mandallı olanı sol üstteki CPU'ya takılacak. 2 tanesini de takıp ardından ilk fotoda aşağıdan 2. kablo olan 24 pini de anakartın sağ tarafına.