PSU'dan çıkan tek çıkışlı kabloyu kullan onun için ve iyice oturduğundan ve kablonun bükülmediğinden emin olun yani 600W yazanı. Kronik sorunlu bir konektör çünkü çok dikkat edilmeli onda.

1790953026510.webp

Bütün girişler tam oturmuş duruyor şu anda. Başka bir şey takmıyor muyuz daha PSU'ya? Boşta duran bir sürü kablo var daha? HDD ve SSD yok o yüzden SATA girişe gerek yok sadece M.2 SSD var sistemde

Adsız.webp

Fan kontrolcüsünü de bağlaman lazım. PSU'da bunu en başa bağlaman lazım sol üst baş yani. Birebir aynı kasayı kullanıyoruz bu arada. Ardından poşetli tarafta fan portları da var onları anakarta bağlamanı öneriyorum kasanın fan kontrolcüsü çöp fanları yeterince yavaşlatmıyor.

Eki Görüntüle 283068

Fan kontrolcüsünü de bağlaman lazım. PSU'da bunu en başa bağlaman lazım sol üst baş yani. Birebir aynı kasayı kullanıyoruz bu arada. Ardından poşetli tarafta fan portları da var onları anakarta bağlamanı öneriyorum kasanın fan kontrolcüsü çöp fanları yeterince yavaşlatmıyor.

İşaretleriğin fan kontrolcüsünün doğal oalrak dümdüz girişi yok PSU da onu bu kablo ile mi yönlendirmem gerekiyor ve neden bu kablononu kıcında basında 3tane giriş var hangisine taktığım fark eder mi? Bir de bizim bu kasada kablolamayı nasıl yaptın sanki yeterince alan yokmuş gibi geliyor bana kabloları ön tarafa nereden nasıl geçircez delik yok düzenli geçirebileceğimiz.
1790953645220.webp

Sadece birini bağlaman yeterli. SSD veya HDD kullanıyorsan hepsi için soket yer kalabalığı olacağı için böyle yapmışlar. Hangisini bağladığının önemi yok.

Sadece birini bağlaman yeterli. SSD veya HDD kullanıyorsan hepsi için soket yer kalabalığı olacağı için böyle yapmışlar. Hangisini bağladığının önemi yok.

1790954629939.webp

Bu poşettekilerin hepsini takıyoruz da anakartta nereye takıyoruz ismen cismen var mıdır isimleri veya uyan yere takayım mı kafama göre fark ediyor mu?

Adsız.webp

Fazla edit yapamadım buradan yazayım. 3. sıradaki açma kapama düğmesi için, onu yazı yazmadığım tarafa yani sağ aşağıya tak, pinin boş tarafına dikkat ederek takman lazım. O kabloya bağlı küçük soketi boş ver onu ben de bilmiyorum boş bıraktım. En sağdaki ön ses portu onu en sola takman lazım. USB 3.0'a özellikle dikkat et pinleri bükersen kısa devre yapıp sistemi yakarsın.

Eki Görüntüle 283075
Fazla edit yapamadım buradan yazayım. 3. sıradaki açma kapama düğmesi için, onu yazı yazmadığım tarafa yani sağ aşağıya tak, pinin boş tarafına dikkat ederek takman lazım. O kabloya bağlı küçük soketi boş ver onu ben de bilmiyorum boş bıraktım. En sağdaki ön ses portu onu en sola takman lazım. USB 3.0'a özellikle dikkat et pinleri bükersen kısa devre yapıp sistemi yakarsın.

1790955664982.webp

Ya bu bu şekilde doğru değil mi girişi çıkıtnılı kısmı üstte olacak şekilde? Zorlamadan biraz takıyorum girmiyor pin kırılır kısa devre falan dedin zorlamıyorum da o yüzden.

Eğer ön USB portunu kullanmayacaksan takma. Bu takıldı mı çıkardığın zaman komple kırılan bir port çünkü. Ben bunu takmaya çalışırken pinlerin birbirine değdiğini gördüm fark etmesem elektrik pini dataya temas ettiği an kontrolcü yanacaktı. Pinlerin düz durduğundan emin olup takabilirsin kendine güveniyorsan.

Eğer ön USB portunu kullanmayacaksan takma. Bu takıldı mı çıkardığın zaman komple kırılan bir port çünkü. Ben bunu takmaya çalışırken pinlerin birbirine değdiğini gördüm fark etmesem elektrik pini dataya temas ettiği an kontrolcü yanacaktı. Pinlerin düz durduğundan emin olup takabilirsin kendine güveniyorsan.
Ön USB portunu kullanırım diye takmak istedim, taktım ama böyle boşluklu kaldı gibi duruyor doğru mu böyle bu çünkü tık diye yerine oturma sesi(umarım) geldi

1790956107735.webp