Detaylar
Kim cevapladı?Aeronight
Üstün
Evet çeşitli modlar var bunu önlemek için. Ama optimizasyon berbat.Oyun 2K çözünürlükte 12 GB'den fazla VRAM harcıyor. NVIDIA VRAM'i utanmadan kaşıkla vermeye devam etsin.Eki Görüntüle 86301
Bu nedir böyle ya?
Oyunda sanırsam memory leak var mış. Oynadıktan birkaç saat sonra VRAM kullanımı 16 GB oldu.
VRAM Requirement Bypass
Maker God of War Ragnarok thinks that your GPU is powerful xD
Anti-Stutter - High CPU and Disk Priority - GoW Ragnarok
Simple registry edit to enable High CPU and Disk Priority for the God of War Ragnarok executable. This can help with performance on weaker CPUs and slower disks. Helps reduce stuttering on all CPUs an
High Priority in 3 Processes (Eliminate Stuttering in CPU - DISK - RAM)
This registry edit change will make the Game take priority over any other process for the CPU, Disk, Network or Pagefile so that it does not suffer any Stuttering and Freezing.
Disneyland gibi bir yerde geçen oyunu God of War 3 ile karşılaştırmak God of War 3'e hakaret olur.God of War 3'e bayılan biri olarak diyorum: Ragnarök'tan çok fazla God of War 3 vibe'ı aldım. O yüzden sevdim. Ders çalıştığım için pek vakit bulamıyorum ama güzel oyun. Mekanikleri yabancı gelmedi en azından. Bazı komboları, God of War 3'e göre yapsalar tadından yenmezmiş. Örneğin Hyperion Kancası. God of War 3'te L1+O iken burda LB+X olmuş. Ayrıca optimizasyonu kötü.
Aeronight
Üstün
Disneyland demek biraz hakaret olur ama ben de Norse mitolojisini sevmiyorum.Disneyland gibi bir yerde geçen oyunu God of War 3 ile karşılaştırmak God of War 3'e hakaret olur.
Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
Nedense yeni oyunlarında tekrar genç Kratos'a geri döneceklermiş gibi his var içimde.
Aeronight
Üstün
Kratos hikayesi bitti bence. Arteus'a bi spin-off oyun falan gelir anca. Ya da eski serileri remastered yaparlar.Nedense yeni oyunlarında tekrar genç Kratos'a geri döneceklermiş gibi his var içimde.
Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
Ragnarok hikayesi pilot twist'te olabilir.Kratos hikayesi bitti bence. Arteus'a bi spin-off oyun falan gelir anca. Ya da eski serileri remastered yaparlar.