Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Elinize sağlık. Gerçekten şu oyun böyle boss savaşlarını hak etmiyor ama yapacak bir şey yok. Bu oyun ona rağmen bir başyapıt.
Bu arada sadece boss çeşitliliği değil, normal düşmanların çeşitliliğide yetersiz. Özellikle oyunun süresine kıyasla.
Optimizasyona gelecek olursak ise ben maksimum güçte bir 4050 ile(100 watt üstünü çekemiyor 4050) ultrada gayet akıcı oynamıştım. Laptopunuzun watt değeri düşük olabilir.
Hikaye olarak aslında oyun kratos ile atreus arasında ki baba-oğul ilişkisini işlemiş. Dağın zirvesine çıkarken kratos ve Atreus'un ilişkisini görmek ve gelişimlerini deneyim etmek zevkliydi.
Bu arada sadece boss çeşitliliği değil, normal düşmanların çeşitliliğide yetersiz. Özellikle oyunun süresine kıyasla.
Optimizasyona gelecek olursak ise ben maksimum güçte bir 4050 ile(100 watt üstünü çekemiyor 4050) ultrada gayet akıcı oynamıştım. Laptopunuzun watt değeri düşük olabilir.
Hikaye olarak aslında oyun kratos ile atreus arasında ki baba-oğul ilişkisini işlemiş. Dağın zirvesine çıkarken kratos ve Atreus'un ilişkisini görmek ve gelişimlerini deneyim etmek zevkliydi.
@Kedicik zıplama yok çöp(!)
Son düzenleme:
Dünyanın en iyi oyunu her dakikasını zevkle oynadım küçükken gelen oyun oynama isteğini geri getirmişti bana.
Ragnarok da o bosslar düzeliyor o devlere kratos tek atıyor bir daha da o devlerin boss u karşımıza gelmiyor GoW ragnarokda çok daha çeşitli bosslar var.
Elinize sağlık. Gerçekten şu oyun böyle boss savaşlarını hak etmiyor ama yapacak bir şey yok. Bu oyun ona rağmen bir başyapıt.
Ragnarok da o bosslar düzeliyor o devlere kratos tek atıyor bir daha da o devlerin boss u karşımıza gelmiyor GoW ragnarokda çok daha çeşitli bosslar var.
Son düzenleme:
Allah'ım yayınlamadan önce kontrol ettim gene de yazı boyutları kafasına göre değişmiş. Kafayı yiyeceğim. Neyse, düzelttim şimdi.
@Vira Bence RDR 2 daha iyi olur. Ben daha çok seviyorum.
@Vira Bence RDR 2 daha iyi olur. Ben daha çok seviyorum.
Evet, aşırı kolay oluyorlardı ve hep aynısının farklı versiyonu gelip duruyordu.Ayrıca bir şey sormak istiyorum, oyunda Trolleri tek vuruşla öldürebilmemiz size de kötü geldi mi?
Aeronight
Üstün
Ben bu oyundaki Kratos'tan nefret ediyorum ya. Karakter değişimi falan diyeceksiniz ama tanıdığım adam değil bu. Hikayesini de beğenmiyorum. Oynayışı güzel orası ayrı. İskandinav mitolojisini de Yunan'dan az severim. O yüzden müzikleri ve atmosferi de bana hitap etmiyor. Sadece oynayışı güzel diye oynadım ve şöyle anlatayım: Combatı o kadar zevkli ve tok ki bu anlattığım şeylere rağmen 4 kez bitirdim oyunu. %100 hem de. Son 3 oynayışımda Atreus'un sesini duymamak için karakter seslerini kapattım gerçi.
ChaosBoost
Başarılı
Ya arkadaşlar, hala anlamış değilim God Of War iyi oyun hoş oyun, fakat RDR2'ye karşı kazanması saçmaydı bence.
Berkant Yeğen
Başarılı
Witcher 3'ü geçebilecek oyun yok.
Tek rakibi Hogwarts.
Tek rakibi Hogwarts.
Ya arkadaşlar, hala anlamış değilim God of War iyi oyun hoş oyun, fakat RDR2'ye karşı kazanması saçmaydı bence.
Birisinde 100 farklı skill kombinasyonuyla boss kesiyorsun diğerinde at sürüyosun saçma değildi.