Golf 7.5 R Line alınır mı?

Aldın mı ne yaptın?

Merak ettim. @Geriliyorum
Hocam en son çok güzel Golf bulmuştum 150’lik, ancak sahibi biraz uyanık çıktı. 100k zam koymuş arabasına ötv muhabbetinden dolayı
Sinir seviyem hat safhaya çıktığı için bir aile dostumuzun arkadaşından 318i aldık.

Aldığım aracı konu da anlattım mı bilmiyorum ama hatasız tertemiz. 122km de şuan tek sorunu çok yakması

Hayırlı olsun, güle güle kullan. BMW 2.0 dizel ve 1.5 dizel 3 silindirli motorların yakıtları düşüktür. Geri kalan motorların birçoğu fazla yakar. Km aşırı yapmıyorsan, kafaya takılacak bir şey değil. Benzinli birçok konuda daha üstün. BMW dizel benzin fark etmiyor, hepsi tutuluyor.

Sağ ol hocam ama yakıt hiç dediğin gibi değil
12 litre yazıyor ortalama acaba benden kaynaklı mı yoksa başka sorun olma şansı nedir?

Sağ ol hocam ama yakıt hiç dediğin gibi değil
12 litre yazıyor ortalama acaba benden kaynaklı mı yoksa başka sorun olma şansı nedir?

Biraz daha sakin kullanırsan 9-10 litre civarlarına düşer. 9-10 litre civarı o arabanın normali zaten. Ben 318i az yakıyor demedim, 3 silindirli 1.5 dizel olanlar az yakıyor dedim karıştırmışsın.

Ekstrem olarak ustalara gösterebilirsin yakıt için. Bir sürü sebebi olabilir çünkü, net şudur demek zor.

Adaptif şasi yok
Bence fiyatı pahalı
İkinci el piyasası iyi
Ben yine de şunu alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…