Hocam en son çok güzel Golf bulmuştum 150’lik, ancak sahibi biraz uyanık çıktı. 100k zam koymuş arabasına ötv muhabbetinden dolayı😁
Sinir seviyem hat safhaya çıktığı için bir aile dostumuzun arkadaşından 318i aldık.

Aldığım aracı konu da anlattım mı bilmiyorum ama hatasız tertemiz. 122km de şuan tek sorunu çok yakması 😁

Hocam en son çok güzel golf bulmuştum 150'lik, ancak sahibi biraz uyanık çıktı. 100k zam koymuş arabasına ÖTV muhabbetinden dolayı😁
Sinir seviyem hat safhaya çıktığı için bir aile dostumuzun arkadaşından 318i aldık.

Aldığım aracı konu da anlattım mı bilmiyorum ama hatasız tertemiz. 122km de şu an tek sorunu çok yakması 😁

Hayırlı olsun, güle güle kullan. BMW 2.0 dizel ve 1.5 dizel 3 silindirli motorların yakıtları düşüktür. Geri kalan motorların birçoğu fazla yakar. Km aşırı yapmıyorsan, kafaya takılacak bir şey değil. Benzinli birçok konuda daha üstün. BMW dizel benzin fark etmiyor, hepsi tutuluyor. :)

Hayırlı olsun, güle güle kullan. BMW 2.0 dizel ve 1.5 dizel 3 silindirli motorların yakıtları düşüktür. Geri kalan motorların birçoğu fazla yakar. Km aşırı yapmıyorsan, kafaya takılacak bir şey değil. Benzinli birçok konuda daha üstün. BMW dizel benzin fark etmiyor, hepsi tutuluyor. :)

Sağ ol hocam ama yakıt hiç dediğin gibi değil😁
12 litre yazıyor ortalama acaba benden kaynaklı mı yoksa başka sorun olma şansı nedir?

Sağ ol hocam ama yakıt hiç dediğin gibi değil😁
12 litre yazıyor ortalama acaba benden kaynaklı mı yoksa başka sorun olma şansı nedir?

Biraz daha sakin kullanırsan 9-10 litre civarlarına düşer. 9-10 litre civarı o arabanın normali zaten. Ben 318i az yakıyor demedim, 3 silindirli 1.5 dizel olanlar az yakıyor dedim karıştırmışsın. 😅

Ekstrem olarak ustalara gösterebilirsin yakıt için. Bir sürü sebebi olabilir çünkü, net şudur demek zor.