Değil mi değil hocam, sorunsuz çalışıyor, sanal bellek kapalı oluyor, o lazımsa açıp devam ediyorsun.
Sorun yok. @MAH0A ve @shiiw kullanıyor aktif. @shiiw en son kuracaktı, kurup kurmadığını hatırlamıyorum. @MAH0A'dan bilgi al. @shiiw'de dili İngilizce paketi sonradan yüklediğinde haliyle Windows yarı İngilizce yarı Türkçe olduğundan kendi debloat etmişti diye hatırlıyorum. Bu tarz fantezilerin yoksa sorun olmaz. Sonradan dil paketi yüklenince problem çıkar Windows'a. Tam çeviremiyor, kalıntı kalır.
Bu tarz fanteziler ve takintilar olunca birtakim seylerden mahrum kalinabiliyor.Sorun yok. @MAH0A ve @shiiw kullanıyor aktif. @shiiw en son kuracaktı, kurup kurmadığını hatırlamıyorum. @MAH0A 'dan bilgi al. @shiiw 'de dili İngilizce paketi sonradan yüklediğinde haliyle Windows yarı İngilizce yarı Türkçe olduğundan kendi debloat etmişti diye hatırlıyorum. Bu tarz fantezilerin yoksa sorun olmaz. Sonradan dil paketi yüklenince problem çıkar Windows'a. Tam çeviremiyor, kalıntı kalır.
Faceit sorunsuz çalışıyor hocam. Kurulum sonrası 2 kez restart şart.Sorun yok. @MAH0A ve @shiiw kullanıyor aktif. @shiiw en son kuracaktı, kurup kurmadığını hatırlamıyorum. @MAH0A 'dan bilgi al. @shiiw 'de dili İngilizce paketi sonradan yüklediğinde haliyle Windows yarı İngilizce yarı Türkçe olduğundan kendi debloat etmişti diye hatırlıyorum. Bu tarz fantezilerin yoksa sorun olmaz. Sonradan dil paketi yüklenince problem çıkar Windows'a. Tam çeviremiyor, kalıntı kalır.