Tatmin etmeyen hikaye, mükemmel vuruş hissi ama kötü dövüş sistemi, kötü kontroller, berbat ötesi optimizasyon, güzel grafikler. Kısacası God of War 3'ün yanında demo gibi kalıyor. Valhalla DLC'sini çok beğendim.

2018 God of War daha çok sardı beni açıkçası.

Tatmin etmeyen hikaye, mükemmel vuruş hissi ama kötü dövüş sistemi, kötü kontroller, berbat ötesi optimizasyon, güzel grafikler. Kısacası God of War 3'ün yanında demo gibi kalıyor. Valhalla DLC'sini çok beğendim.

DLC'i oynamaya düşünüyorum bende. Özellikle mimir yerine gelen kafa falan var adını bilmiyorum ama güzele benziyor.Ama dediklerinizin çoğuna katılmıyorum.

GOW 3'ün yanında demo mu? Şaka mı yapıyorsun? Bir kere karşılaştırmak bile hata. Biri H&S diğeri aksiyon oyunu. Saçmalamışsın :D
Oyun türü umurumda değil. Bir God of War 3'teki aksiyonun dolgunluğuna bak, bir de buradaki durgunluğa bak. Beni tatmin etmedi. Boss savaşları çok güzeldi orası ayrı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyun türünde aksiyon böyle olur. Eskisi gibi aksiyon istiyorsan DMC oyna, Japon oyunları oyna. Bu oyunun öyle bir vaadi yok ve bu neden oyunu kötü yapmaz.