Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Oynamadım ama iyi bir oyun olduğuna eminim.
Ratchet
Yetkin
Kesinlikle tavsiye ediyorum.Baya ağır spoilerleri bilmeme rağmen çok eğlendim.
Aeronight
Üstün
Tatmin etmeyen hikaye, mükemmel vuruş hissi ama kötü dövüş sistemi, kötü kontroller, berbat ötesi optimizasyon, güzel grafikler. Kısacası God of War 3'ün yanında demo gibi kalıyor. Valhalla DLC'sini çok beğendim.
2018 God of War daha çok sardı beni açıkçası.
2018 God of War daha çok sardı beni açıkçası.
GOW 3'ün yanında demo mu? Şaka mı yapıyorsun? Bir kere karşılaştırmak bile hata. Biri H&S diğeri aksiyon oyunu. Saçmalamışsın 
Ratchet
Yetkin
Tatmin etmeyen hikaye, mükemmel vuruş hissi ama kötü dövüş sistemi, kötü kontroller, berbat ötesi optimizasyon, güzel grafikler. Kısacası God of War 3'ün yanında demo gibi kalıyor. Valhalla DLC'sini çok beğendim.
DLC'i oynamaya düşünüyorum bende. Özellikle mimir yerine gelen kafa falan var adını bilmiyorum ama güzele benziyor.Ama dediklerinizin çoğuna katılmıyorum.
Aeronight
Üstün
Kendisi güneş tanrısı Helios. God of War 3'teki bir karakter.DLC'i oynamaya düşünüyorum bende. Özellikle mimir yerine gelen kafa falan var adını bilmiyorum ama güzele benziyor.
Ratchet
Yetkin
He işte aynenKendisi güneş tanrısı Helios. God of War 3'teki bir karakter.
Aeronight
Üstün
Oyun türü umurumda değil. Bir God of War 3'teki aksiyonun dolgunluğuna bak, bir de buradaki durgunluğa bak. Beni tatmin etmedi. Boss savaşları çok güzeldi orası ayrı.GOW 3'ün yanında demo mu? Şaka mı yapıyorsun? Bir kere karşılaştırmak bile hata. Biri H&S diğeri aksiyon oyunu. Saçmalamışsın![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyun türünde aksiyon böyle olur. Eskisi gibi aksiyon istiyorsan DMC oyna, Japon oyunları oyna. Bu oyunun öyle bir vaadi yok ve bu neden oyunu kötü yapmaz.