Çirkin Cadı
Uzman
Göz numaramın kaç olduğunu hatırlamıyorum da benim göz numaram bayağı yüksek. Hiç gözlük kullanmamak istiyorum, öyle bir niyetim var.
Hocam günlük, aylık lensler oluyor. Sabah takıyorsunuz, yatarken çıkarıyorsunuz. Günlük alırsanız çıkarınca atmak lazım. Aylık alırsanız çıkarıp kutusuna koyuyorsunuz. Duşa veya yüzmeye girmeden önce çıkarmak lazım tabi. Lens takınca gözlük takmış gibi oluyorsunuz zaten camını gözünüze geçirir gibi hayal edin yani hayır gözlükle bağınız kalmıyor.@3268, maalesef yaşım tutmuyor. O kadar büyük değilim. Bu kontakt lens taktırınca gözlük takmama gerek kalıyor mu? Bu lensi sürekli olarak değiştirmem gerekiyor mu? Aklınıza gelen her türlü bilgiyi söyleyebilir misiniz? Hiçbir şey bilmediğim için her türlü bilgiye açığım. Bu ay içerisinde doktoruma gideceğim, doktora gitmeden önce ön bilgi almak adına bu konuyu açtım. Doktora gidip geldikten sonra konuyu tekrar güncellerim.
Muayene olmaya gidin ve reçeteyi lens için istediğinizi söyleyin sonra o numaralar ile isterseniz internetten veya optikçilerden alabilirsiniz.Göz numaramın kaç olduğunu hatırlamıyorum da benim göz numaram bayağı yüksek. Hiç gözlük kullanmamak istiyorum, öyle bir niyetim var.