turkishego00

Üyecik
Az önce gözüme ufacık bir toz kaçtı başka bir yabancı cisim olabilir. Çok büyük değil ve gözümü ovalamadım, ne olacağını biliyorum. Sürekli kırpıp açtım gözümü ancak toz hala çıkmadı, bir şey olur mu? İçine tam kaçtı mı emin değilim ama hala gözümde hissediyorum, sanki acısı geçti. Su ile yıkadım ovalamadım.

Az önce gözüme ufacık birr toz kaçtı başka bir yabancı cisim olabilir. Çok büyük değil ve gözümü ovalamadım, ne olacağını biliyorum. Sürekli kırpıp açtım gözümü ancak toz hala çıkmadı, bir şey olur mu? İçine tam kaçtı mı emin değilim ama hala gözümde hissediyorum, sanki acısı geçti. Su ile yıkadım ovalamadım.

Hocam daha önce inşaatta çalışırken yaşamıştım bu durumu. Gözlerim sulanıp bulanıyordu sürekli, acile gidince serumla yıkamışlardı ve düzelmişti.

Hocam daha önce inşaatta çalışırken yaşamıştım bu durumu. Gözlerim sulanıp bulanıyordu sürekli, acile gidince serumla yıkamışlardı ve düzelmişti.
yıkadım zaten acı geçti problem olur mu bilmiyorum muhtemelen çıkmıştır ama hissetmiyorum şu an

Bir şey olmaz, çıkmış olmasına rağmen batıyor hissi geçmeyebilir. Bol suyla yıkayın, gözle görülür bir cisim yoksa gözünüzde sorun yok.

Hissi yavaş yavaş geçiyor umarım bir şey olmaz.

5. Sınıfta gözüme kalemden çıkan neredeyse bitmiş bi ucu nasıl oldu hatırlamıyorum ama sokmuştum. Hiçbir şey olmamıştı.