Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

METANİC

Başarılı
Herkese merhaba, daha 1.5-2 hafta önce gözlük aldım ama gözlüğümde değişik noktacıklar oluştu, bunlar nedir? Sim gibi gözüküyor. Gözlük kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Toz değil, silince kaybolmuyor. Çizik olduğunu da düşünmüyorum, nokta şeklinde çizik olmaz herhalde. Gözlükçüye götürüp soracağım ama bilen vardır belki diye bir de size sormak istedim.

20250101_223938.webp
20250101_224059.webp

Herkese merhaba, daha 1.5-2 hafta önce gözlük aldım ama gözlüğümde değişik noktacıklar oluştu, bunlar nedir? SIM gibi gözüküyor. Gözlük kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Toz değil, silince kaybolmuyor. Çizik olduğunu da düşünmüyorum, nokta şeklinde çizik olmaz herhalde. Gözlükçüye götürüp soracağım ama bilen vardır belki diye bir de size sormak istedim.

Eki Görüntüle 111842 Eki Görüntüle 111843

Lehim ile uğraşıyorsan olabilir bende lehim yaparken gözlük kullanıyorum, hep noktalar var lehim pastası sıçradığı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, daha 1.5-2 hafta önce gözlük aldım ama gözlüğümde değişik noktacıklar oluştu, bunlar nedir? SIM gibi gözüküyor. Gözlük kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Toz değil, silince kaybolmuyor. Çizik olduğunu da düşünmüyorum, nokta şeklinde çizik olmaz herhalde. Gözlükçüye götürüp soracağım ama bilen vardır belki diye bir de size sormak istedim.

Eki Görüntüle 111842 Eki Görüntüle 111843

Özel bir cam ise koruma özelliği falan olabilir normal bir camda yok çünkü.