Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maçı 90 dakika izledim. Göztepe müthiş top oynadı, ilerde de topu çok iyi ayağında tuttu.

Bizim yönetim de Orsic için Taha Altıkardeş'i bedavaya Göztepe'ye verdi... Olsun, en azından adamın kariyeri zarar görmemiş oldu. Yolu bahtı açık olsun.

Maçı izlemeyen kişi istatistiklere baksa kimin daha iyi oynadığını zaten görür.
Başkanımız Hasan aratın “bizim Rafa'mız var” deyip olası Talisca transferini umursamıyor ama Rafa'yı besleyecek adam yok. Başkanımız sadece Rafa ile şampiyon olacağımızı sanıyor. Adam Beşiktaş’tan soğudu resmen.

Konudaki olaya geçecek olursak, Beşiktaş ağır yüktür, altında kalırsınız. Bence çArşı ile uğraşmayın. Yolda görseniz yol değiştirirsiniz, sosyalden sallamakla olmaz.

• Muhteşem
İfadeler: 698
Maçı izlemeyen kişi istatistiklere baksa kimin daha iyi oynadığını zaten görür.
Başkanımız Hasan aratın “bizim Rafa'mız var” deyip olası Talisca transferini umursamıyor ama Rafa'yı besleyecek adam yok. Başkanımız sadece Rafa ile şampiyon olacağımızı sanıyor. Adam Beşiktaş’tan soğudu resmen.

Konudaki olaya geçecek olursak, Beşiktaş ağır yüktür, altında kalırsınız. Bence çArşı ile uğraşmayın. Yolda görseniz yol değiştirirsiniz, sosyalden sallamakla olmaz.
Talisca paragözünü getirmemesi doğruydu, kadro 10 numara kaynıyor zaten. Bizi besleyecek olan şey acilinden sol taraf+ sol taraf rotasyonu.

Kral zaten ben taliscayı pek umursamam, anlatmak istediğim başkanımız böyle bir efsane oyuncumuzu rakibimize resmen hediye etmesi.
Talisca efsane falan değil onu geç, Talisca efsaneyse Beck ondan daha efsanedir.
Her kiralık aşka efsane demeyi kesin. Bu takımda az süre oynayıp efsane olan 3 kişi Guti/Manu Fernandes ve Simao'dur.

Bu arada Beşiktaş şu an bana feda döneminde Manuel Fernandes etrafında oynanan futbolu anımsatıyor.

Süper Lig'in 13. haftasında evinde Göztepe'yi konuk eden Beşiktaş, 9. dakikada 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. İlk yarıda 2-2 biten maç, Göztepe'nin son dakika Fofana ve Tijanic'in golleriyle 4-2 bitti. Bu maçla beraber Beşiktaş'ın ligde mağlubiyet serisi 4 maça çıktı. 12 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyeti olan Beşiktaş, 21 puanla Trendyol Süper Lig'de 6. sırada.
Yav hadi Kasımpaşa'yı yenemedin. Araya milli ara falan girdi gittin yarıştan kopan takıma 6 gün izin verdin. Sonuç ortada 2-4. Bunun aynısını Şenol,Sergen Hoca yapsa medya yerden yere vururdu sırf yabancı hoca diye GvB'ye laf etmiyorlar. Hoca ve yönetim işi bırakmalı.

Yav hadi Kasımpaşa'yı yenemedin. Araya milli ara falan girdi gittin yarıştan kopan takıma 6 gün izin verdin. Sonuç ortada 2-4. Bunun aynısını Şenol,Sergen Hoca yapsa medya yerden yere vururdu sırf yabancı hoca diye GvB'ye laf etmiyorlar. Hoca ve yönetim işi bırakmalı.
GvB kupanın krediyi bu maçla beraber yemiştir.

GvB kupanın krediyi bu maçla beraber yemiştir.
Hem GvB hem de yönetim bu krediyi yemiştir. Eğer tekrar kazanmak istiyorsa önümüzdeki sezona daha iyi, geliştirilmiş bir kadroyla girip ligi alması gerekli. Eğer bunu yapamazlarsa yerlerini başka birisine bırakmaları gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem GvB hem de yönetim bu krediyi yemiştir. Eğer tekrar kazanmak istiyorsa önümüzdeki sezona daha iyi, geliştirilmiş bir kadroyla girip ligi alması gerekli. Eğer bunu yapamazlarsa yerlerini başka birisine bırakmaları gerek.
Serdal Adalı gelir o zaman da. Bu arada ANÇ şu günlere halen tesir ediyor olması beni bıktırıyor.

Burada, Mühendis Oktay ölüm yıl dönümü geliyor, biz mühendisin kardeşleriyiz. Karşılaşmayalım. Aralıkta dışarı çıkmamaya özen gösterin 😉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.