Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Serdal Adalı gelir o zaman da. Bu arada ANÇ şu günlere halen tesir ediyor olması beni bıktırıyor.
Fikret Orman gelmeli. Adalı da olabilir ama Fikret Orman gelirse güvenebileceğimiz biri olur geçmişte yaptıklarından dolayı. ANÇ zaten tam bir rezalet. Onana, Amartey transferleri, Aboubakar,Ghezzal,Rosier sözleşme uzatmaları....

Hocam sende haklısın da özlemedin mi o 2016-2018 Beşiktaş'ı? Şu an o günlere döndürebilecek bir adam varsa oda Fikret Orman'dır. Adalı'nın nasıl yöneteceğini bilemiyorum malesef oyüzden Orman dedim.
Ben artık yönetimlerle alakalı konuşmayı bıraktım. Hatta burada uzunca bir süre futbol kısmını göz ardı edeceğim.
Yemin ederim akıl sağlığımı yitirdim.
Ben basketbola dönüyorum yeter.

Diyecek söz rafa silva ve gedson fernandes dışında takım uyuyor mert günok sen o golleri yiyemezsin abicim yediği 4 gol hatalı goller korner vurulurken volkan demirel gibi çıkıp yumruğu vurmalısın kalende bekliyor gol olmasını bekliyosun.

Tamam anlıyorum diğer rakipler yenilsin diye bekliyorsunuz. Ama böyle bir mesaj yazıp Beşiktaş yenilince koşa koşa konu açmak da ne bileyim. Tamam içiniz rahat olsun bu sene de şampiyonsunuz. Bu arada ben Fenerbahçeliyim.

Eki Görüntüle 101347
Ne alaka? Göztepe'nin deplasmanda galibiyeti yoktu bu maça kadar Beşiktaş'ın yeneceğini söylemesi ile hızlıca konu açmaya çalışması arasındaki bağlantı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oğlum bizim çar neden istanbul takımlarına karşı özellikle çalışıyor la hakettik galibiyeti tamam da garip geliyo😀

Ne alaka? Göztepe'nin deplasmanda galibiyeti yoktu bu maça kadar Beşiktaş'ın yeneceğini söylemesi ile hızlıca konu açmaya çalışması arasındaki bağlantı nedir?
Maçı izlemedim de o kadar var mıydı ya tribün

• Beğendim
İfadeler: 698
Oğlum bizim çar neden istanbul takımlarına karşı özellikle çalışıyor la hakettik galibiyeti tamam da garip geliyo😀

Maçı izlemedim de o kadar var mıydı ya tribün
Göztepe'nin mehterleri çok net duyuldu. 3. Golden sonra Göztepe adamın "içinden" geçer tezahüratı çok net duyuluyordu. Maçın birkaç kısmında da kendilerini belli etmeyi başardılar. Göztepe taraftarı her zaman mükemmeldir.

Göztepe'nin mehterleri çok net duyuldu. 3. golden sonra göztepe adamın "içinden" geçer tezahüratı çok net duyuluyordu. Maçın birkaç kısmında da kendilerini belli etmeyi başardılar. Göztepe taraftarı her zaman mükemmeldir.

Hiçbir zaman Beşiktaş kadar sert duruşlu bir kulüp olamayacaksınız. Sadece başkalarının başarılarıyla övüneceksiniz.

• Düşündürücü
İfadeler: 698
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.