haneulclass
Üyecik
Arkadaşlar grafik tasarım ile uğraşıyorum ama bilgisayarım yeterli gelmiyor ve MacBook almak istiyorum. Ama MacBook'lar ile ilgili bilgim sıfır. Yardımcı olursanız sevinirim.
30.000 - 40.000 arasıFiyat belli, ürün belli. Düşünecek, bilecek çok da şey yok. Paranın yettiği en iyisini alacaksınBütçen ne kadar?
30.000 - 40.000
ya aslında satış fiyatını biliyorum fakat apple hakkında hiç bir bilgim yok ondan bi sorayım dedimDizüstü istiyorsanız iki model (MacBook Air ve MacBook Pro), All-in-One [yani her şey dâhil monitör (iMac)] istiyorsanız bir model var. Özelleştirme yapabiliyorsunuz fakat bütçe işi bunlar. "Uygun fiyatlı" bütçenin kişiden kişiye değişeceği de aşikâr.
Yine de birkaç bilgi vereyim: Öncelikle, sıfır istiyorsanız Apple Türkiye en düşük satış fiyatı 49.999 TL (MacBook Air'in 13 inçlik versiyonu). 15 inç için 10 bin lirayı gözden çıkarmanız gerek. Yani, harcanması gereken para aşağı yukarı belli olmuştur.
Buradan istediğiniz ürüne ve fiyatlarına bakabilirsiniz.
Öğrenci indirimiyle M4 Air tam 40 bin TL. Sen öğrenci değilsen bile ailedeki birinin adına çek geç direkt
teşekkürler vallaM4 Air aldım 1 hafta oldu inanılmaz memnunum. Fakat fanı yok ve mühendislik için iyi midir onu bilmiyorum, bir araştırın.30.000 - 40.000 arası
30.000 - 40.000
ya aslında satış fiyatını biliyorum fakat apple hakkında hiç bir bilgim yok ondan bi sorayım dedim