haneulclass

Üyecik
Arkadaşlar grafik tasarım ile uğraşıyorum ama bilgisayarım yeterli gelmiyor ve MacBook almak istiyorum. Ama MacBook'lar ile ilgili bilgim sıfır. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dizüstü istiyorsanız iki model (MacBook Air ve MacBook Pro), All-in-One [yani her şey dâhil monitör (iMac)] istiyorsanız bir model var. Özelleştirme yapabiliyorsunuz fakat bütçe işi bunlar. "Uygun fiyatlı" bütçenin kişiden kişiye değişeceği de aşikâr.

Yine de birkaç bilgi vereyim: Öncelikle, sıfır istiyorsanız Apple Türkiye en düşük satış fiyatı 49.999 TL (MacBook Air'in 13 inçlik versiyonu). 15 inç için 10 bin lirayı gözden çıkarmanız gerek. Yani, harcanması gereken para aşağı yukarı belli olmuştur.

Buradan istediğiniz ürüne ve fiyatlarına bakabilirsiniz.

Fiyat belli, ürün belli. Düşünecek, bilecek çok da şey yok. Paranın yettiği en iyisini alacaksın :) Bütçen ne kadar?
30.000 - 40.000 arası

30.000 - 40.000

Dizüstü istiyorsanız iki model (MacBook Air ve MacBook Pro), All-in-One [yani her şey dâhil monitör (iMac)] istiyorsanız bir model var. Özelleştirme yapabiliyorsunuz fakat bütçe işi bunlar. "Uygun fiyatlı" bütçenin kişiden kişiye değişeceği de aşikâr.

Yine de birkaç bilgi vereyim: Öncelikle, sıfır istiyorsanız Apple Türkiye en düşük satış fiyatı 49.999 TL (MacBook Air'in 13 inçlik versiyonu). 15 inç için 10 bin lirayı gözden çıkarmanız gerek. Yani, harcanması gereken para aşağı yukarı belli olmuştur.

Buradan istediğiniz ürüne ve fiyatlarına bakabilirsiniz.
ya aslında satış fiyatını biliyorum fakat apple hakkında hiç bir bilgim yok ondan bi sorayım dedim