efebatiin

Yetkin
HIQ vegan olması nasıl bir dezavantaj sağlar hangisi alınmalı?
Protein kaynağı peynir altı suyundan değil bezelyeden geliyor, farkı o. O yüzden ucuz zaten, yoksa WPC80 olanın aynı gramajı 1500 TL. Grizzone'un da hammaddesinin WPC80 olduğu iddia ediliyor, analiz raporları falan da var fakat güven işi biraz.

Bende protein tozu arastiriyorum ama Grizzone'nun acikladigi degerlere pek de guvenemiyorum 3.2gram losin miktari cok fazla ve bu fiyatlara imkansiz gibi bir şey yani vegan mevzusuda bitkisel protein kaynaklari olarak geciyor ve hayvansal kaynaklardan alinan aminoasitler vb ve hayvansal kadar besleyici olmuyor etkisi daha dusuk yani hayvansal kaynaklara gore ama protein tozunda nasilidir bilemem onu.

Bende protein tozu arastiriyorum ama Grizzone'nun acikladigi degerlere pek de guvenemiyorum 3.2gram losin miktari cok fazla ve bu fiyatlara imkansiz gibi bir şey yani vegan mevzusuda bitkisel protein kaynaklari olarak geciyor ve hayvansal kaynaklardan alinan aminoasitler vb ve hayvansal kadar besleyici olmuyor etkisi daha dusuk yani hayvansal kaynaklara gore ama protein tozunda nasilidir bilemem onu.

Vegan olduğundan dolayı ben biraz daha Grizzone'ye yakın bakıyorum açıkçası.

Beyaz çikolatalı yaban Mersinli olan güzel duruyor fakat fiyat farkına değer mi bilmiyorum.
Denediklerim arasında değil o maalesef. Karamel-Beyaz Dubai hiç üzmez ama denediğim aromalar arasından, ikisi de bayağı güzeldi. Red Velvet önermem, son çıkanlardan Tiramisu da bayağı öneriliyordu. Siz yine de birkaç yere bakın, araştırın güvenebilirseniz alın. Ürünlerini almış olsam bile ben de gözüm kapalı kimseye öneremem Grizzone'u.

Denediklerim arasında değil o maalesef. Karamel-beyaz dubai hiç üzmez ama, ikisi de bayağı güzeldi. Red velvet önermem, son çıkanlardan tiramisu da bayağı öneriliyordu. Siz yine de birkaç yere bakın, araştırın güvenebilirseniz alın. Ürünlerini almış olsam bile ben de gözüm kapalı kimseye öneremem Grizzone'u.

Güvenilir bütün siteleri gezdim protein bakımından ve servis bakımından en mantıklısı bu 2 ürün gözüküyor hocam. 2 ürün arasından da benim tercihim biraz daha Grizzone'den yana :D

Ben kendi düşüncemi söyleyeyim bende protein tozu bakan birisi olarak Grizzone değerlere bakınca çok çok iyi gözüküyor ama bazı değerler o fiyata verilmesi imkansız gibi olduğundan korkutmuyor değil beni o yüzden daha detaylı düşünüp kararınızı vermenizi tavsiye ederim şahsen.

Ben kendi düşüncemi söyleyeyim bende protein tozu bakan birisi olarak Grizzone değerlere bakınca çok çok iyi gözüküyor ama bazı değerler o fiyata verilmesi imkansız gibi olduğundan korkutmuyor değil beni o yüzden daha detaylı düşünüp kararınızı vermenizi tavsiye ederim şahsen.

Hocam diğer attığımın vegan olması pek güven vermedi açıkçası. Sizin kadar pek bilgim yok bu konularda değerleri nasıl olmalı tam bilmiyorum ama diğer attığımın vegan olması kötü değil mi?