Detaylar
Kim cevapladı?RockyHighway79
Üstün
Renk paleti sigara dumanı gibi ama ben seviyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç abartmıyorum hikayesi ve özellikle müziğinden 5 sezonluk dizi çıkar. Keşke GTA 5'te olduğu gibi 3 defa görevi yapamayınca o kısmı atlama seçeneği olsa. Oyunun sonlarında Little Jacop ile helikopter vurma görevinde takıldım. O günden beri oynamıyorum oyunu. 
Son düzenleyen: Moderatör:
RockyHighway79
Üstün
Helikopter vurma görevi derken? Final görevinden bahsediyorsan, o görevde kare hızı limitini 60'a veya 30'a çekmeyi dene. Tek tek dene yani, sürekli oynamanı gerektirecek ama en sonunda geçeceksin görevi.Hiç abartmıyorum hikayesi ve özellikle müziğinden 5 sezonluk dizi çıkar. Keşke GTA 5'te olduğu gibi 3 defa görevi yapamayınca o kısmı atlama seçeneği olsa. Oyunun sonlarında Little Jacop ile helikopter vurma görevinde takıldım. O günden beri oynamıyorum oyunu.![]()
Lessra
Başarılı
?????????Bence çok abartılıyor. Bende severim ama hikayesi için bitirmiştim sadece. Oynanış tırt.
Serinin en sevdiğim 2. oyunu. 1'de San Andreas var.
Lord'um azıcık kızmış. Ben bile korkuyla titredim.
Son düzenleme:
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Fizik motoru ve gerçekçiliği ön planda olan karanlık gta oyunu.Bence biraz daha ilginç görev ekleseler iyi olurdu. Oyunun yarısı cinayet. Lütfen spoiler vermeden ne düşündüğünüzü açıklarmısınız?
Aşırı loş ve karanlık durması sebebiyle sevemediğim ama hikayesel ve müziksel açıdan mükemmel bir oyun. Ayrıca her oyunda fizik motoru arayan ben gibi kişiler için biçilmiş kaftan.Bence biraz daha ilginç görev ekleseler iyi olurdu. Oyunun yarısı cinayet. Lütfen spoiler vermeden ne düşündüğünüzü açıklarmısınız?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-