Şu an öyle yaptım. Bu ekran 2 kez geliyor kapanıyor oyun açılmıyor.Trainer ve gerekli her şeyi silip baştan gerekli şeylerle birlikle (fix dahil) baştan kurun modu.
DS sound.dll silerek oyuna girebildim bundan kayanklıymış.
Şu an öyle yaptım. Bu ekran 2 kez geliyor kapanıyor oyun açılmıyor.Trainer ve gerekli her şeyi silip baştan gerekli şeylerle birlikle (fix dahil) baştan kurun modu.
Ben hiç yaşamadım hocam. Trainer bir dosya değiştirmeyi istedi mi? Ondan olabilir.Şu an öyle yaptım. Bu ekran 2 kez geliyor kapanıyor oyun açılmıyor.
Eki Görüntüle 84096
Şu anda intro kısmında oyundan attı.Ben hiç yaşamadım hocam. Trainer bir dosya değiştirmeyi istedi mi? Ondan olabilir.
Hayır.Ben hiç yaşamadım hocam. Trainer bir dosya değiştirmeyi istedi mi? Ondan olabilir.
Bir de eğer ana dosyayı değiştirmeye dayalı mod kuracaksaniz buna gerek yok. Bir klasör açarak GTA 5'de olduğu gibi kullanabilirsiniz. "update" isimli bir klasör açarak isterseniz FusionFix gibi modlari risksiz kurabilirsiniz.Şu an öyle yaptım. Bu ekran 2 kez geliyor kapanıyor oyun açılmıyor.
Eki Görüntüle 84096
Rica ederim, bir an oyun bozuldu diye üzüldüm. İyi oyunlar.Kanka şu anda oyuna giriş yaptım trainer çalıştı sağolasın cidden.![]()
Bir de eğer ana dosyayı değiştirmeye dayalı mod kuracaksaniz buna gerek yok. Bir klasör açarak GTA 5'te olduğu gibi kullanabilirsiniz. "Update" isimli bir klasör açarak isterseniz fusionfix gibi modlari risksiz kurabilirsiniz.
Yedek almadiysaniz bir daha indirip yedek alin. Yedeğin üzerinden sıfırdan deneyin.
Rica ederim, bir an oyun bozuldu diye üzüldüm. İyi oyunlar.
Bu klasörün varlığı 2023 senesinde keşfedildi, ben 2018'den beri biliyordum
Update normalde oyunun ana dosyasının dizinine atılıyor ama ona gerek yok. Update içindeki klasörleri (indirdigin modlarda bulunan) update olarak kendi oluşturduğun dosyaya atarsan oradan ana dosya dışında öncelikli olarak o calisir.Bunu bilmiyordum o zaman onları oraya atarım.
30 kez bozulduğu için orijinal yedeği duruyor. Update diye dosya var bir sürü mod var içinde bu klasör demek buna yarıyormuş.
Bu klasörün varlığı 2023 senesinde keşfedildi, ben 2018'den beri biliyordum
Update normalde oyunun ana dosyasının dizinine atılıyor ama ona gerek yok. Update içindeki klasörleri (indirdigin modlarda bulunan) Update olarak kendi oluşturduğun dosyaya atarsan oradan ana dosya dışında öncelikli olarak o calisir.
Var ama o zaman ReShade kullanamayabilirsin. ReShade önemsiz bunu kur sorun çözülür:Artık modları oraya atacağım teşekkürler.
Oyunun FPS'i dalgalı hocam buna dağir fix var mı?