GTA 4 için mod menü tavsiyesi

Trainer ve gerekli her şeyi silip baştan gerekli şeylerle birlikle (fix dahil) baştan kurun modu.
Şu an öyle yaptım. Bu ekran 2 kez geliyor kapanıyor oyun açılmıyor.
1726670078799.webp

DS sound.dll silerek oyuna girebildim bundan kayanklıymış.

Bir de eğer ana dosyayı değiştirmeye dayalı mod kuracaksaniz buna gerek yok. Bir klasör açarak GTA 5'te olduğu gibi kullanabilirsiniz. "Update" isimli bir klasör açarak isterseniz fusionfix gibi modlari risksiz kurabilirsiniz.

Bunu bilmiyordum o zaman onları oraya atarım.

Yedek almadiysaniz bir daha indirip yedek alin. Yedeğin üzerinden sıfırdan deneyin.

Rica ederim, bir an oyun bozuldu diye üzüldüm. İyi oyunlar.

30 kez bozulduğu için orijinal yedeği duruyor. Update diye dosya var bir sürü mod var içinde bu klasör demek buna yarıyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu klasörün varlığı 2023 senesinde keşfedildi, ben 2018'den beri biliyordum :D

30 kez bozulduğu için orijinal yedeği duruyor. Update diye dosya var bir sürü mod var içinde bu klasör demek buna yarıyormuş.
Update normalde oyunun ana dosyasının dizinine atılıyor ama ona gerek yok. Update içindeki klasörleri (indirdigin modlarda bulunan) update olarak kendi oluşturduğun dosyaya atarsan oradan ana dosya dışında öncelikli olarak o calisir.

Bu klasörün varlığı 2023 senesinde keşfedildi, ben 2018'den beri biliyordum :D

Update normalde oyunun ana dosyasının dizinine atılıyor ama ona gerek yok. Update içindeki klasörleri (indirdigin modlarda bulunan) Update olarak kendi oluşturduğun dosyaya atarsan oradan ana dosya dışında öncelikli olarak o calisir.

Artık modları oraya atacağım teşekkürler.

Oyunun FPS'i dalgalı hocam buna dağir fix var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık modları oraya atacağım teşekkürler.

Oyunun FPS'i dalgalı hocam buna dağir fix var mı?
Var ama o zaman ReShade kullanamayabilirsin. ReShade önemsiz bunu kur sorun çözülür:

Geri
Yukarı Alt