DXVK ile kullanıldığında drop sorunu çözülüyor diyorlardı, doğru mu?Konunun devamını getirmedin ki. Drop bende olmuyor. 3060Ti 5700X3D sistemim var. Oyunu elimden geldiğince fixleyip rehber hazırladım. Bu mesajdan sonra bu mesajla ilgili bir şey yazmadın ve laptopta oynanır mı dedin. Belki senin sorununu da çözecektik ama ilgisiz davrandın.
Tamam Complete Edition sürüm. O sürüm pek stabil değil o yüzden downgrade yapıyoruz zaten. Önce downgrade yapmanı öneririm. Eğer istemezsen FusionFix'i komple sil baştan kur. Özellikle şu ayarları da böyle yap.
![]()
![]()
![]()
Verdiğim zip dosyasını da eğer ki FusionFix sürümün en güncel versiyonsa kendininki ile değiştirebilirsin. Kendi dosyamı zipledim.
Oynanabildiğini bilmiyorum ama oynansa bile verimli çalışmaz bence. Nerde gördün ki?
Kısmen çözülüyor. FusionFix + ZolikaPatch bu işin piri. Zaten FusionFix'in içinde DXVK dahil geliyor. Tek tıkla açıp kapatabiliyorsun. Hatta bir limit test yükleyeyim. 5 dakikalık bir oynanış. Birazdan yüklemiş olurum.DXVK ile kullanıldığında drop sorunu çözülüyor diyorlardı, doğru mu?
Kısmen çözülüyor. Fusionfix + zolikapatch bu işin piri. Zaten Fusionfix'in içinde DXVK dahil geliyor. Tek tıkla açıp kapatabiliyorsun. Hatta bir limit test yükleyeyim. 5 dakikalık bir oynanış. Birazdan yüklemiş olurum.
Hızımı alamadım ve 20 dakikalık elimden geldiğince oyunu mahvedecek her şeyi yaptığım bir kayıt aldım. 45 dakika içinde yükleneceğini söylüyor YouTube. Ben de bu sırada size sistem bileşenlerimi ve oyunda yaptıklarımı söyleyeyim.
- AMD Ryzen 7 5700X3D.
- ASUS Dual NVIDIA 3060 Ti OC.
- ASUS Prime B450M K II.
- G.Skill 2x16 GB 3600MHz.
- Oyunu 2K çözünürlükte oynadım ve kadı da aynı çözünürlük olan 2560x1440'ta 60FPS olacak şekilde aldım. Kaydı NVIDIA Shadow Play üzerinden gerçekleştirdim.
- Oyunun en çok kastığı yer olan times Square'e ışınlanma yoluyla gittim ki textureların yüklenme yükü olacağından oyun kassın.
- Gece ve yağmurlu hava tercih etme sebebim oyunun en çok bu havada kasıyor olması.
- Videonun sonlarında trainer üzerinden mermi yerine araba fırlatma mıdır nedir öyle bir şey açtım. Oyun daha da yük altına girsin diye ama göreceğiniz üzere ne herhangi bir çökme oldu ne de drop girdi.
- Arabayla adalar arası dolaştım yine donma kasma yaşanmadı.
- Kullandığım mod nedeniyle polisler ile fazla çatışamadım ne yazık ki. Ama çatışmada da FPS düşmesi yememiştim önceki oyunlarımda.
Tabii. O rehberin altında bir rehberim daha var ona da göz atarsan kullandığım birkaç moda ulaşabilirsin.Aynı ekran kartını kullanıyoruz (Asus Dual 3060 Ti v2). Rehberinizi kaydettim. GTA 4 oynayacağım zaman kesinlikle bu modu kuracağım. Teşekkür ederim. Videonun yüklendiğinde link olarak atarsınız.