Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wartz 2

Üstün
Makaleler
5
GTA 4'te aşağıdaki sürprizbozanda belirttiğim olaydan sonra yeni görev gelmiyor.

Playboy X'i öldürdükten sonra

Yan görevleri yaptım ama hala bir mesaj ya da görev almadım. Spoiler vermeden bana nasıl çözeceğimi söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben çözdüm bu arada arkadaşlar. Yan görevi yapmam gerekiyormuş. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
GTA 4'te aşağıdaki sürprizbozanda belirttiğim olaydan sonra yeni görev gelmiyor.

playboy X'i öldürdükten sonra

Yan görevleri yaptım ama hala bir mesaj ya da görev almadım. Spoiler vermeden bana nasıl çözeceğimi söyler misiniz?

Autosave açıksa save hatası olmuştur, şu anda olduğunuz kısmın saveini internetten bulabilirsiniz.

Hocam bu sorunu birkaç kişi daha yaşamıştı bende dahil. İnternetten kaldığınız yerin Save'ini bulup oradan başlamalısınız başka çözümü yok maalesef.

Hocam kulübe gittim, biraz yan görev yaptım ve takıldım. Ne kadar beklemem gerekiyor?
Açıkçası bilmiyorum. Senle aynı elemanı geberttim. Oyunu %100'lemeye çalıştığım için o göreve kadarki tüm görevleri tamamlamıştım. Yapmadığım sadece polis görevleri vardı. Görev gelene kadar onları yapayım bari dedim. 3. veya 4. adamı yakaladığım zaman birinden telefon almıştım. Sanırım Elizabeta'dandı.

Ufak bir araştırma yaptım. İnternet kafeden veya bilgisayarından maillerini kontrol etmeyi deneyebilirsin. Dwayne'den gelen maile olumlu yanıt verirsen arkadaş oluyorsunuz. Francis'i veya Brucie'yi aramayı deneyebilirsin. Kısacası zaman geçirmen gerekiyor.

Roman'ı aramak da işine yarayabilir.

Taksiye binip fazladan para ödeyerek hedef konuma ışınlandıktan sonra oyunu kaydetmek de işe yaramış.

Son düzenleme: