Wartz 3 Üstün Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.143 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.917 4 Mayıs 2025 #1 GTA 4'te aşağıdaki sürprizbozanda belirttiğim olaydan sonra yeni görev gelmiyor. Sürprizbozan: Spolier Playboy X'i öldürdükten sonra Yan görevleri yaptım ama hala bir mesaj ya da görev almadım. Spoiler vermeden bana nasıl çözeceğimi söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2025
GTA 4'te aşağıdaki sürprizbozanda belirttiğim olaydan sonra yeni görev gelmiyor. Sürprizbozan: Spolier Playboy X'i öldürdükten sonra Yan görevleri yaptım ama hala bir mesaj ya da görev almadım. Spoiler vermeden bana nasıl çözeceğimi söyler misiniz?
Çözüm Wartz 4 Mayıs 2025 Ben çözdüm bu arada arkadaşlar. Yan görevi yapmam gerekiyormuş. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
KS KS Wartz 3 Üstün Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.143 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.917 4 Mayıs 2025 #11 Ben çözdüm bu arada arkadaşlar. Yan görevi yapmam gerekiyormuş. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
Aeronight 22 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.765 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.281 Yer Noxus 4 Mayıs 2025 #12 Wartz dedi: Ben çözdüm bu arada arkadaşlar. Yan görevi yapmam gerekiyormuş. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hangi yan görevi? Ne zaman geldi o görev? İlk yazdığın mesajda. Wartz dedi: Yan görevleri yaptım ama hala bir mesaj ya da görev almadım. Genişletmek için tıkla... Demiştin çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Wartz dedi: Ben çözdüm bu arada arkadaşlar. Yan görevi yapmam gerekiyormuş. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hangi yan görevi? Ne zaman geldi o görev? İlk yazdığın mesajda. Wartz dedi: Yan görevleri yaptım ama hala bir mesaj ya da görev almadım. Genişletmek için tıkla... Demiştin çünkü.
KS KS Wartz 3 Üstün Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.143 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.917 4 Mayıs 2025 #13 Aeronight dedi: Hangi yan görevi? Ne zaman geldi o görev? İlk yazdığın mesajda Genişletmek için tıkla... Francis görevi. Yan görev olarak görünüyordu. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Hangi yan görevi? Ne zaman geldi o görev? İlk yazdığın mesajda Genişletmek için tıkla... Francis görevi. Yan görev olarak görünüyordu.