Zamanında Epic Games bir süreliğine ücretsiz vermişti, ah be.Hâlen GTA V alınmaya değer mi sizce? Şu ana kadar oynamadığım ve Epic Games'te indirimde olduğu için soruyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben hikayesini izlediğim için ve online oynamayacağım için almadım hiç. Eğer bu 10 yıl içinde herhangi bir yerden hikayeyi izlediysen veya sonları biliyorsan almana gerek yok bence.
Sizce yine de oynamaya değmez mi? Çok sağlam bir oyun ya, içerik olarak çok şey sunuyor. Nasıl ki GTA: SA sürekli oynayanı olan bir oyun, GTA 5 de öyle gibi.
Seraphenthia
Yetkin
Hikayesi beni çok sarmadı. Ki zaten tüm sonları biliyorum. Spoiler yediğim şeye bir daha kolay kolay dönemem. Online kısmında ise yukarıdaki arkadaşın dediği sebeplerden ötürü girmem. Geriye pek bir albenisi kalmıyor. O paraya birkaç tane oyun alabilirim onun yerine.Sizce yine de oynamaya değmez mi? Çok sağlam bir oyun ya, içerik olarak çok şey sunuyor. Nasıl ki GTA: SA sürekli oynayanı olan bir oyun, GTA 5 de öyle gibi.
Doğru, bunu düşünmemiştim
Hem bence GTA 5 ileride de ücretsiz verilebilir, zamanında verildiyse.
Hâlen GTA V alınmaya değer mi sizce? Şu ana kadar oynamadığım ve Epic Games'te indirimde olduğu için soruyorum.
Hocam hikayesini seven paraya bakmıyor bunu çevremde çok gördüm. Mesela ben GTA'yı genel olarak sevmem. İlgili olanlar ise deli gibi saatler harcıyor, yani ilginiz var ise değer.
Hocam hikayesini seven paraya bakmıyor bunu çevremde çok gördüm. Mesela ben GTA'yı genel olarak sevmem. İlgili olanlar ise deli gibi saatler harcıyor, yani ilginiz var ise değer.
Sanırım alacağım ancak bunun için bir adet Migros hissesi satmam gerekecek. Uzun vadede hangisi daha çok kazandırır, apaçık belli ama bazı şeylerden vazgeçmeden hayatta ilerlemek pek mümkün olmuyor.
Bence değer.
Hikayesi için bile değer tabii ki.