Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar oyunda karakterin saçını sakalını filan değiştirdim nasıl olmuş sizce?

Ekran görüntüsü 2024-09-20 201244.webp

Beğenmedi atanlar beğenmedi atıp gitmek yerine ne için beğenmedi attığını açıklayabilse keşke, kendi fikrimi belirtmiyorum, yanlış bir öneri vermiyorum ona rağmen eğlencesine beğenmedi atıyorsunuz yazık gerçekten @Ateş Hekimoğlu @Mekasva33

Son düzenleme:
Beğenmedi atanlar beğenmedi atıp gitmek yerine ne için beğenmedi attığını açıklayabilse keşke, kendi fikrimi belirtmiyorum, yanlış bir öneri vermiyorum ona rağmen eğlencesine beğenmedi atıyorsunuz yazık gerçekten
GTA'da 3-5 saç sakalın arasından birini seçip bunu SS alıp buraya konu açmanıza gerek yok; canınız ne istiyorsa yapın oyunda ama bunun bir konu değeri yok.

Arkadaşlar oyunda karakterin saçını sakalını filan değiştirdim nasıl olmuş sizce?

Eki Görüntüle 84685

Beğenmedi atanlar beğenmedi atıp gitmek yerine ne için beğenmedi attığını açıklayabilse keşke, kendi fikrimi belirtmiyorum, yanlış bir öneri vermiyorum ona rağmen eğlencesine beğenmedi atıyorsunuz yazık gerçekten @Ateş Hekimoğlu @Mekasva33

Saçı beğenmediğim için beğenmedim attım. Başka ne için beğenmedim atabilirim? Trollemek gibi bir amacım yok.