Şahsi görüşümce PS5 ile GTA 6 oynanamayacak, bir ihtimal PS5 Pro. O yüzden ihtiyacınızı alın.
Olur da oynatırsa PS6 çıktığında zaten fiyatları düşer o zaman alırsınız.
Neden?

2025'e kadar çıkmış 100 triple A oyunun 99'u PS5'te kaymak gibi çalışıyor iken Rockstar eşek oğlu eşek mi de PS5'e optimize edemesin. Optimizasyonu da cihazları da fazlasıyla hafife alıyorsunuz. Series S'e bile çalıştıracağını söylüyor Rockstar. Ee, PS5 neden şimdi düzgün oynatamayacak çok merak ettim.

Çalışır bence PS5'te GTA6 rahatlıkla yani hocam.

Son düzenleme:
Alınmaz. Bu oyunu PS5 30 FPS çalıştıracak, Pro’da büyük ihtimal PSSR ile 40 FPS çalıştıracak. Asıl amaç PS6 sattırmak. PS6 ile sorunsuz 60 FPS ve daha iyi ışın izleme ile sorunsuz oynatacak. “GTA 6 oynayacağım” diyen varsa PS6’yı beklesin, PS5 veya Pro almayın.

Şimdi gelir dostum, “o öyle çalışmaz, 60 FPS olacak” diyen o arkadaş… Madem PS5 ve Pro 60 FPS çalıştırırsa insanlar neden PS6 alacak? Biraz düşünün.

Hatta GTA 6 çıkışına yakın büyük ihtimal PS6 duyuracaklar.

Alınmaz. Bu oyunu PS5 30 FPS çalıştıracak, Pro’da büyük ihtimal PSSR ile 40 FPS çalıştıracak. Asıl amaç PS6 sattırmak. PS6 ile sorunsuz 60 FPS ve daha iyi ışın izleme ile sorunsuz oynatacak. “GTA 6 oynayacağım” diyen varsa PS6’yı beklesin, PS5 veya Pro almayın.

Şimdi gelir dostum, “o öyle çalışmaz, 60 FPS olacak” diyen o arkadaş… Madem PS5 ve Pro 60 FPS çalıştırırsa insanlar neden PS6 alacak? Biraz düşünün.

Hatta GTA 6 çıkışına yakın büyük ihtimal PS6 duyuracaklar.

120 FPS için alacaklar.

Aslında yeni bir telefon almayı düşünüyordum ama malum, GTA 6'nın çıkışı yaklaşıyor. 😅 Şimdi kafam karıştı. PS5 Slim Digital Edition alsam mı diye düşünüyorum. Sonuçta GTA 6, PS5 için çıkacak ve eski nesil konsollarda oynanamayacak gibi görünüyor. Grafikler, yeni hikaye, şehir atmosferi derken aklımı çelmeye başladı.

Bir yandan da telefon ihtiyacım var, malum günlük hayat için önemli. Ama diğer yandan GTA 6 gibi bir efsaneyi kaçırmak da istemiyorum.

Sizce ne yapmalıyım? PS5 alıp GTA 6 mı oynamalıyım, yoksa telefon mu alayım? Kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Veya çıkmasına yakın alabilirim ama PS5 fiyatları o sırada uçar mı?

GTA 6 için en az 1 yıl var. O sürede PS5 ve telefon parasını 10 kere çıkarırsın.