Cidden diye sanki bütün hayatımdaki en önemli olay olacak gibi abartmaya gerek yok bence. Ama yine de tabii ki merakla bekliyorum. Tam oynanış videoları nasıl olacak diye. Çünkü fiyatı çıktığında şimdi çıktığından daha pahalı olacak Türkiye'de. Bir de bilgisayar kaldıracak mı diye merak ediyorum.

Optimizasyonu GTA 5 gibi olursa 2024-2026 yıllarında çıkan iGPU'lu sistemler ile oynanabilir diye düşünüyorum. GTA 5 ve RDR2 için durum böyleydi.

Bugün sınıfa sorayım dedim 7 8 kişi merakla bekliyormuş soru kökünde belirtiğim gibi siz çok merakla bekliyor musunuz yoksa normal çıkar oynarız işte niyetine mi?
Evet bekliyorum. Bu oyunun yapımcısı Rockstar arkadaşlar Ubisoft değil hatırlatırım. Çok büyük ihtimalle tarihin en iyi oyunlarından birini bekliyoruz şu anda.

İlgi çekicimi evet ama çıkana kadar durmadan görmekten sıkıldım tüm çevre GTA 6 çıkacak diye sanki piyango kazanmış gibisine heyecanlılar hayatı bu kadar sevemediğim için şahsi olarak umurumda değil çıkar oynarım kafamı dağıtır ufaktan eğlenirim sadece bu.

Çığır açacak bir oyun olacak RDR 2'den çok daha detaylı bir oyun olacak merakla bekliyorum son 1 ay hype lanırım bayağı. Umarım düzgün çıkartır Rockstar.

Bugün sınıfa sorayım dedim 7 8 kişi merakla bekliyormuş soru kökünde belirtiğim gibi siz çok merakla bekliyor musunuz yoksa normal çıkar oynarız işte niyetine mi?
Ben bekliyorum. 2008-2010 senesinden beri aktif şekilde GTA oyunlarını beklerim, oynarım. İlk olarak 2005 senesinde PS2'de SA oynayarak başladım ve GTA5 hariç bütün oyunlar beni cezbetmiştir (Online kısmından bahsetmiyorum). GTA6'yı hala üç ana karakter diye diretmelerine rağmen bekliyorum. Şu üç ana karakterden ne anlıyorlar anlayamıyorum? Bir karakterin olayını anladık, bir bağ kurduk; hop diğer karakter geliyor; bunu çözüyorsun diğeri geliyor. Ana hikayede bunların arasındaki bağ birden kopuyor falan, beni çok uyuz etti.