Adamlar sanat eseri yapıyorlar, yeni dünya yaratıyorlar. Uzun zamandır beklediğim ilk ve tek oyun sanat eseri.

Alıntıyı düzenledim. :) Bir oyundan çok daha fazlası olarak görüyorum ben de. GTA 5'in çıktığı ilk zamanları biraz hatırlıyorum. GTA 6'yı beklemeyeceğiz de neyi bekleyeceğiz?

Oynamak için de beklemiyorum, izlemek için bekliyorum. Çıktığı gün şahit olmak istiyorum gelişim seviyesine ve ne yeniliklerle geldiklerine. Özel bir gün olacağı kesin.

Benim gibi enayiler var ne yazık ki çıkmaya son 6-12 ay kala PS5 alacağım oyunu ön sipariş vereceğim. Sonrasında da PC'ye çıkacak ve ben tekrar alacağım PC için yüksek ihtimal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun 5000 GB falan olmasını bilmemde ama 5000 TL olacağı kesin.

Oyun 70 dolardan çıkar %99 dolara bağlı kaç TL'ye alıcağımız oyunda muhtemelen 200 250 GB olur sonradan güncellemelerle 300 350GB civarına gelir.

Benim gibi enayiler var ne yazık ki çıkmaya son 6-12 ay kala PS5 alacağım oyunu ön sipariş vereceğim. Sonrasında da PC'ye çıkacak ve ben tekrar alacağım PC için yüksek ihtimal.

Aynı sekil PC de Online oynamak için enayilik yapmazsam 2. kez alacağım.

Oyun 70 dolardan çıkar %99 dolara bağlı kaç TL'ye alıcağımız oyunda muhtemelen 200 250 GB olur sonradan güncellemelerle 300 350GB civarına gelir.

Aynı sekil PC de Online oynamak için enayilik yapmazsam 2. kez alacağım.
Yüksek ihtimal o enayiliği yapacağız.