Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4584

Uzman
Merhaba arkadaşlar. GTA San Andreasa Türkçe yama kurunca (ğ, Ğ, ş, Ş, ı, İ) gibi harfler bozuk oluyor, bir türlü çözemedim.

Ek Açıklama 2025-02-07 201219.webp

Çözüm
Sorun çözüldü arkadaşlar. Uzak bağlantı ile hatayı buldum.

Çözüm:

Paylaştığımız Türkçe yama, aslında çalışıyor. ( http://files.teteos.net/games/gtasa/languages/turkish_legacy_noenglish.zip )

Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloader" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.

Linkteki dosya bizi çözüme götürdüğü için silinmeyecektir.
Merhaba arkadaşlar. GTA San Andreas'a Türkçe yama kurunca (ğ, Ğ, Ş, Ş, I, i) gibi harfler bozuk oluyor, bir türlü çözemedim.

Eki Görüntüle 122414

İndirdiğin yamanın yapımcısı bilerek Türkçe karakter kullanmamak için yapmış olabilir. Ama bazı karakterler gördüğüm kadarıyla türkçe. Belirli bir programla dil dosyalarının içeriği görüntülenip düzenlenebiliyordu. Adını hatırlamıyorum ama bulursanız düzenleme imkanınız olur.

Merhaba, elimde Türkçe karakter çalışan yama var. Ancak ofisteki bilgisayarımda kaldı. Eğer istersen sabah yardımcı olabilirim :)
Aşağıdaki konunun 7. maddesine bakın.

Arkadaşlar, Türkçe yamanın karakter destekli çalışması için fonts.txd dosyasının düzenlenmesi gerekiyor. Verilen cevaplar yanlış gibi.

Ekleme:

Dosyanın başka bir kopyasına ulaştım. Oyunun klasik sürüm değil mi? Trilogy için konuşmuyorum. "models" klasöründeki "fonts.txd" dosyasını yedekleyip yerine bunu atabilir misin? Bir de öyle dene.

(İşe yaramayan dosyanın linki, yazar tarafından silindi.)

Son düzenleme:
Merhaba, elimde Türkçe karakter çalışan yama var. Ancak ofisteki bilgisayarımda kaldı. Eğer istersen sabah yardımcı olabilirim :)
Aşağıdaki konunun 7. maddesine bakın.

Arkadaşlar, Türkçe yamanın karakter destekli çalışması için fonts.txd dosyasının düzenlenmesi gerekiyor. Verilen cevaplar yanlış gibi.

Ekleme:

Dosyanın başka bir kopyasına ulaştım. Oyunun klasik sürüm değil mi? Trilogy için konuşmuyorum. "models" klasöründeki "fonts.txd" dosyasını yedekleyip yerine bunu atabilir misin? Bir de öyle dene.

https://files.teteos.net/games/fonts.txd (Dosyayı indirdikten sonra lütfen beni bilgilendir. Dosyayı sunucudan silip linki kaldıracağım. Widescreen Fix ile uyumludur.)
Hocam çalışmadı.
1738950101500.webp

Artı -1 Eksi