Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sorun çözüldü arkadaşlar. Uzak bağlantı ile hatayı buldum.
Çözüm:
Paylaştığımız Türkçe yama, aslında çalışıyor. ( http://files.teteos.net/games/gtasa/languages/turkish_legacy_noenglish.zip )
Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloader" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.
Linkteki dosya bizi çözüme götürdüğü için silinmeyecektir.
Çözüm:
Paylaştığımız Türkçe yama, aslında çalışıyor. ( http://files.teteos.net/games/gtasa/languages/turkish_legacy_noenglish.zip )
Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloader" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.
Linkteki dosya bizi çözüme götürdüğü için silinmeyecektir.
Black Plague
Uzman
Merhaba arkadaşlar. GTA San Andreas'a Türkçe yama kurunca (ğ, Ğ, Ş, Ş, I, i) gibi harfler bozuk oluyor, bir türlü çözemedim.
Eki Görüntüle 122414
İndirdiğin yamanın yapımcısı bilerek Türkçe karakter kullanmamak için yapmış olabilir. Ama bazı karakterler gördüğüm kadarıyla türkçe. Belirli bir programla dil dosyalarının içeriği görüntülenip düzenlenebiliyordu. Adını hatırlamıyorum ama bulursanız düzenleme imkanınız olur.
Denediğim bütün yamalarda aynı hata devam ediyor.İndirdiğin yamanın yapımcısı bilerek Türkçe karakter kullanmamak için yapmış olabilir.
Widescreen kurulu değil diye hatırlıyorum, oyun klasöründe de bulamadım.Oyunu downgrade ettiysen normal. Widescreen modu kurmaman lazımdı.
GUI Remastered yaptın mı? O da bu soruna yol açar. Sıfırdan kurup Remastered GUI işaretini silip kurabilirsiniz.Widescreen kurulu değil diye hatırlıyorum, oyun klasöründe de bulamadım.
- Makaleler
- 14
Merhaba, elimde Türkçe karakter çalışan yama var. Ancak ofisteki bilgisayarımda kaldı. Eğer istersen sabah yardımcı olabilirim 
Aşağıdaki konunun 7. maddesine bakın.
Arkadaşlar, Türkçe yamanın karakter destekli çalışması için fonts.txd dosyasının düzenlenmesi gerekiyor. Verilen cevaplar yanlış gibi.
Ekleme:
Dosyanın başka bir kopyasına ulaştım. Oyunun klasik sürüm değil mi? Trilogy için konuşmuyorum. "models" klasöründeki "fonts.txd" dosyasını yedekleyip yerine bunu atabilir misin? Bir de öyle dene.
(İşe yaramayan dosyanın linki, yazar tarafından silindi.)
Arkadaşlar, Türkçe yamanın karakter destekli çalışması için fonts.txd dosyasının düzenlenmesi gerekiyor. Verilen cevaplar yanlış gibi.
Ekleme:
Dosyanın başka bir kopyasına ulaştım. Oyunun klasik sürüm değil mi? Trilogy için konuşmuyorum. "models" klasöründeki "fonts.txd" dosyasını yedekleyip yerine bunu atabilir misin? Bir de öyle dene.
(İşe yaramayan dosyanın linki, yazar tarafından silindi.)
Son düzenleme:
Hocam çalışmadı.Merhaba, elimde Türkçe karakter çalışan yama var. Ancak ofisteki bilgisayarımda kaldı. Eğer istersen sabah yardımcı olabilirim
Ekleme:
https://files.teteos.net/games/fonts.txd (Dosyayı indirdikten sonra lütfen beni bilgilendir. Dosyayı sunucudan silip linki kaldıracağım. Widescreen Fix ile uyumludur.)
- Makaleler
- 14
O halde metin dosyalarını içeren gtx dosyasını da değiştirmeyi deneyelim. Öncelikle dil seçim menüsünün fotoğrafını atabilir misin? Kaç dil var? Türkçe kaçıncı sırada?
2 dil var.O halde metin dosyalarını içeren gtx dosyasını da değiştirmeyi deneyelim. Öncelikle dil seçim menüsünün fotoğrafını atabilir misin? Kaç dil var? Türkçe kaçıncı sırada?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-