Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, elimde zaten orijinal GTA 4 mevcut Steam üzerinden virüs yememek için buradan yardım almak istedim. Nasıl kurabilirim bu modu?

GTA IV ihtiyacınız yok. Hatta birlikte tutmayın. Birbirlerinin save dosyalarını bozma ihtimali var.

Bağlantıdan modu indiriyorsun ve next next diyerek yüklüyorsun. Kaspersky kullanıyorum, herhangi bir uyarı vermedi.

2025-01-28_18-09.webp

Hocam bende de PC de GTA 4 kurulu Steam'den almıştım bu modu kursam oyunlar bozulur mu? İkisi aynı anda oynanabiliyor mu?
GTA IV ihtiyacınız yok. Hatta birlikte tutmayın. Birbirlerinin save dosyalarını bozma ihtimali var.

Bağlantıdan modu indiriyorsun ve next next diyerek yüklüyorsun. Kaspersky kullanıyorum, herhangi bir uyarı vermedi.

Eki Görüntüle 119363

Bozulabilir. Daha önceden GTA Vice City Dublaj modunu yüklemiştim. Düz Vice City ayar vb. ile çakışıyordu. Benzer şeyi önceden korsan CS 1.5 ve Steam'daki CS 1.6 ile yaşamıştım.

Oyun çalışırken GTA IV yazıyor, kayıt dosyaları vb. konumlarını ayarlamadılarsa oyunu bozabilir. Genellikle modcular bu kadar detaylı iş yapmıyorlar. GTA IV üzerindeki doku, ses, ara sahne vb. değiştiriyorlar.

GTA IV bitirdikten sonra kaldırıp, bu modu yükleyin. @Schale

Kontrol ettim kayıt dosyası oluştururken GTA VC yazıyor. Ama yine de kazığınızı sağlam kayaya bağlayın. Denemek istiyorsanız da save dosyalarını kendiniz yedekleyin.

2025-01-28_18-20.webp

Modun bütün erişim kaynakları kaybedilirse genel Torrent linki: Grand Theft Auto Vice City Nextgen Edition Dosyayı imkanınız varsa lütfen kurduktan sonra paylaşın, yok olma tehlikesi altında.

Son düzenleme: