Bazı konularda USB port değiştirenler olmuş, girilmez işareti ve boot etmeme sorunlarında gördüm. Deneyip geliyorum hocam.

Üzgünüm, benden bu kadar. Ben Hackintosh kurulumlarımda hiç UEFI sisteme kurmadığım için pek anlayamadım sorunu fakat diğer arkadaşlar yardımcı olabilir. @tarko @Yuki @yusufklncc
Canınız sağolsun hocam, yardımınız için teşekkür ederim :)

Şöyle bir şey buldum, umarım çalışır. Çalışırsa ilk High Sierra deneyeceğim. Sonra OCLP ile farklı sürümler :) Bu arada OCLP ile Roblox oynayabillir miyim kartta hocam? @umut

Bu videodaki de olmadı, format diskinden şüpheleniyorum. Farklı bir yerden kuracağım.

Son düzenleme:
Oynarsın bence, ben 750 Ti ile LoL oynuyordum Monterey'de.
Anladım hocam, bir de bildiğiniz bir config dosyası var mı i7 3770s için? Bulamadım da.

Farklı bir config dosyası daha buldum H61 klasörü içinde, benim anakart H61 chipset olduğundan onu deneyeceğim. Ivy Bridge yazıyor plist dosyasında da.

EFI klasoru harici diger dosyalari silebilirsin istersen sistem zaten UEFI'ymis, sisteminle uyumlu config dosyasinin ismini degistirdin degil mi?
Config yaptım ismini hocam, ancak dediğim gibi açılmıyor.

EFI klasoru harici diger dosyalari silebilirsin istersen sistem zaten UEFI'ymis, sisteminle uyumlu config dosyasinin ismini degistirdin degil mi?
Bir de boot dosyalarını sileyim mi?

Evet.

Config dosyasinda Hfspluslegacy.efi ekli gozukmuyor, OpenCore yerine diger kurulu OS'lere atma sorunlarinda bazen bu surucuyu devreye almak sorunu cozebiliyor. Online bir config editoru ile bunu config dosyasina tanitip yeniden dene.
Link vs. var mı hocam? Çok bilgim yok kusra bakmayın, Mac cahiliyim :D