Seneye 5090 da alsam yine PC'den asla kaldıramayacağım nadir oyunlardan olacak. Her ne kadar günümüzde vuruş hissi ve animasyonları basit kalıyor olsa da atmosferi ve dünyası ile her zaman şaheser olarak anmaya devam edeceğim. Ayrıca sisteminizi pek yormayacak ufak ama etkili modlarla daha iyi bir deneyim de yaşayabilirsiniz. Oyunun kendisi pek sistem istemiyor zaten.

Alınır. Zamanında sadece giriş (prologue deniliyor sanırım) bölümünü oynadım. Aşırı iyiydi. Kendimi cidden bir şey yaşıyormuş gibi hissettim.

Oynarsın da en düşük ayarlarda 30 40 FPS alırsın diye düşünüyorum. Ben Skyrim'i çözemedim o yüzden yorum yapmak istemiyorum.

Alınır ancak uyarayım. Bethesda oyunları ne grafik, ne teknik kısımlar ne de mekanikler açısında genel olarak iyi değildir. Bunlardan rahatsız olmamak için kendinizi oyuna vermeniz lazım. Skyrim sağlam bir RPG oyunudur. Beklentinizin kaliteli RPG ögeleri olması lazım. Ve Skyrim bunu fazlasıyla başarıyor. Eğer kendinizi oyuna kaptırırsanız yüksek bir zevk alırsınız.

GT 710M ile bitirmiştim. Gerek açık dünyası olsun, gerek atmosferi olsun beni mest eden oyundur. Grafikleri günümüz için tatmin edici seviye olmasa da kütüphanede bulunması gereken bir oyundur.