Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Zero Fan modu şart değil ama sessizlik senin için önemliyse avantajlı bence. Zero Fan olması PSU’nun genel olarak sessiz olduğu anlamına da gelmiyor ayrıca.
Bence gereksiz. Bende Zero Fan modu olan bir PSU var. Fanını açtım ben ne olur olmaz diye. Hiç duymuyorum sesini.Son Enermax PSU'dan sonra sessizliğe baya önem vermeye başladım.
ahmetmelihalemdar 61
Uzman
Bende Corsair RM1000X var. Sessizliğe önem verdiğim için A850GL'den geçince çağ atladım resmen. Ama bu havalarda az da olsa açtım fanı biraz.
Benim C1200'de de var bu özellik ama kapalı tutuyorum. Fan kısık devirde olsa çalışsın diyorum hep, serinlik önemli benim için.
Yusuf hoca, sen ne diyorsun bu duruma? @Yusuf7878
Yusuf hoca, sen ne diyorsun bu duruma? @Yusuf7878
Benim HX1000'de bu özellik kapatılmıyor mesela, cayır cayır yanıyor PSU'nun olduğu yer. Bence şart oğlu şart bir özellik. Genelde bu özellikiği barındırmayan PSU'ların fanları inanılmaz kalitesiz ve gürültülü çalışıyor. İstisnalar vardır elbet.
Halo 61
Uzman
Rog 1200w düşünüyorumBende Corsair RM1000X var. Sessizliğe önem verdiğim için A850GL'den geçince çağ atladım resmen. Ama bu havalarda az da olsa açtım fanı biraz.
Fan tuşu varmıBende Corsair RM1000X var. Sessizliğe önem verdiğim için A850GL'den geçince çağ atladım resmen. Ama bu havalarda az da olsa açtım fanı biraz.
@X99
Son düzenleme:
Benim HX1000'de bu özellik kapatılmıyor mesela, cayır cayır yanıyor PSU'nun olduğu yer. Bence şart oğlu şart bir özellik. Genelde bu özellikiği barındırmayan PSU'ların fanları inanılmaz kalitesiz ve gürültülü çalışıyor. İstisnalar vardır elbet.
Konu sahibi XPG Core Reactor II 1200W modeli için soruyor ama, burada belirtmemiş.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
2.000 TL'ye S26 Ultra için kılıf ve ekran koruyucu önerisi
- Hamza Ensar Sağlam
-
-
-