Açıkçası ne aradığımı bilmiyorum. Şöyle bir Netflix anasayfasına baktım da çoğu şey yeni ve ben dizi gündemini çok takip etmedim. Özellikle aradığım bir şey yok, zaman geçirmek için çerezlik dizi arıyorum. Eski olmasını nedense istemiyorum. 2024-2025 olursa daha iyi olur. Tür fark etmez ancak mini dizi olmasını da tercih ederim. 1-2 sezon da bitmesi diziyi tam keyifle izlemelik hale getiriyor. Önereceğiniz dizilerin türünü ve konu özetini de yazarsanız memnun olurum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Anime uyar mı?
Yok hocam ya dizi olursa daha iyi olur.
Hocam izlemiştim ancak bitirmemiştim, sevmiştim de diziyi. Acaba final mi yaptı yoksa sezon finali mi?Kısa olarak sadece Mindhunter aklıma geldi. Konusu 2 FBI ajanının seri katiller üzerine çalışma yapması. Sever misin bilemiyorum ben 1 hafta içinde bitirmiştim 2 sezonu.
Güzele benziyor hocam, teşekkür ederim.The Watcher adlı dizi güzeldi. Ucu açık sonlu bitmesi dizi üzerinde düşünmene yardımcı oluyor, tavsiye ederim.
heart like a grave
Yetkin
Black Mirror’un son iki sezonu. Dexter’ın güncel dizisi çok övülüyor (platformuna emin değilim). Dahmer çok başarılı. Baby Reindeer ve The Queen’s Gambit(eski kalıyor) hikaye ve işleyiş olarak son dönemin en başarılı dizileri. Berlin dizisi izlemesi keyifli. Beef de hoştu bana göre fakat herkes için değil. Alice in Borderland’in konusu ilgini çekerse kesin şans ver.
Bilinen diziler üstünden gittiğim için klişe liste oldu fakat aralarında izlemediğin varsa bakabilirsin.
Bilinen diziler üstünden gittiğim için klişe liste oldu fakat aralarında izlemediğin varsa bakabilirsin.
Black Mirror'un son iki sezonu. Dexter'ın güncel dizisi çok övülüyor (platformuna emin değilim). Dahmer çok başarılı. Baby Reindeer ve The Queen's Gambit(eski kalıyor) hikaye ve işleyiş olarak son dönemin en başarılı dizileri. Berlin dizisi izlemesi keyifli. Beef de hoştu bana göre fakat herkes için değil. Alice in Borderland'in konusu ilgini çekerse kesin şans ver.
BM'nin tamamını izlemedim. Çok uzun bölümlere sahip diye hatırlıyorum ama güzel öneri, iyi hatırlattınız. Bakabilirim. Yeni Dexter'ı izlemedim, eskisini bitirmiştim. Dahmer, Baby Reindeer, The Queen's Gambit, Alice in Borderland izlendi. Ben de birazcık dizi gurmesi sayılırım
Gece
Üstün
Cassandra (2025):
Mükemmel değil ama fikir güzel; bu yıl çıktı, çerezlik, 6 bölüm.
Adolescence (2025): Geçen ay çıkmıştı, gerçek olaydan esinlenilmiş, izlemesi aslında keyifli ancak biraz ağır bir temposu var. 4 bölüm.
Bunlar dışında önerebileceğim, bu yıl çıkmış ama Netflix'te olmayan tek sezonluk iki diziden biri Dexter: Resurrection, diğeri Daredevil: Born Again.
Adolescence (2025): Geçen ay çıkmıştı, gerçek olaydan esinlenilmiş, izlemesi aslında keyifli ancak biraz ağır bir temposu var. 4 bölüm.
Bunlar dışında önerebileceğim, bu yıl çıkmış ama Netflix'te olmayan tek sezonluk iki diziden biri Dexter: Resurrection, diğeri Daredevil: Born Again.
Son düzenleme: