4 paket sigara içiyordum.

Sigara kadar kötü bir şey yok şu hayatta. 12 yıl sigara tükettim ve bırakalı 1 yıl oldu. Resmen gençleştiğimi hissettim. Sigara kullandığım dönem koku ve tat duyumda sorunlar vardı. Az alıyordum. Sigarayı bıraktıktan sonra gerçekten kokunun önemini anladım. Yediğim etin, içtiğim kahvenin gerçek tadını aldım. Tat duyum düzeldi. Sabahları uyandığımda ağzımda çöp yığını var gibi uyanıyordum artık öyle bir şey hissetmiyorum. Uyku problemlerim vardı bıraktıktan sonra bu durum düzeldi.

En son sigara kullandığımda Marlboro Red fiyatı 35 TL civarıydı. O dönem sigaraya aylık 4200 TL para harcıyordum. Şu an ise 65 TL olmuş. Şu an tüketseydim Aylık 7800 TL para harcayacaktım.

Param cebime kalıyor memnunum.

İçtiğim dönemde günde bir paket bitirir ve bazen 2. paketi alıyordum. Şu an içmiyorum, bırakalı 2 yıl oldu.

Paket denilemez aslında, elimin altında olduğu zaman istediğim kadar içiyorum ve annem bunu farkında olduğu için paket almama izin vermiyor (22 yaşındayım) onun sayesinde günde en fazla 10 tanedir? 2 ay sonra da askere gidiyorum ve orada büyük ihtimalle bırakırım çünkü bu aptal şeyi sadece canım sıkıldığı için içiyorum ve tadı da iğrenç.