Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Apple News var ancak sadece cihazın bölgesi yurt dışı iken çalışıyor. Ayrıca Türkiye gündemini takip edebilir misiniz bilmiyorum.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Bundle: Son Dakika Haber
Bundle, gün içinde bilmeniz gereken tüm güncel haberleri sizin için bir araya getiren, Türkiye’nin en kapsamlı, yapay zeka destekli ve ücretsiz haber uygulaması. Gündemin öne çıkan başlıkları, en güncel haberler ve son dakika gelişmelerinin yanı sıra borsa dünyası, bilim ve teknoloji, finans ve...
apps.apple.com
DemirKipi
Yetkin
Öneri için teşekkürler lakin defalarca yükleyip kaldırdığım uygulama. Abonelik ücreti ödemezseniz her yerinden reklam fışkıran bir platform.![]()
Bundle: Son Dakika Haber
Bundle, gün içinde bilmeniz gereken tüm güncel haberleri sizin için bir araya getiren, Türkiye’nin en kapsamlı, yapay zeka destekli ve ücretsiz haber uygulaması. Gündemin öne çıkan başlıkları, en güncel haberler ve son dakika gelişmelerinin yanı sıra borsa dünyası, bilim ve teknoloji, finans ve...apps.apple.com
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Öneri için teşekkürler lakin defalarca yükleyip kaldırdığım uygulama. Abonelik ücreti ödemezseniz her yerinden reklam fışkıran bir platform.
Hocam, X(Twitter) ya da Reddit platformlarında reklamsız bir şekilde gündemi görebilirsiniz. Onun dışında benim aklımda reklamsız ya da az reklam içeren gündem uygulaması yok.
Ben "sondakika" kullanıyorum. Turuncu olan. İsterseniz bir deneyin.
DemirKipi
Yetkin
Tavsiye için teşekkürler. Tasarım olarak güzel ve sade bir uygulama. Bir deneyeceğim.Ben "sondakika" kullanıyorum. Turuncu olan. İsterseniz bir deneyin.
Siyasilere yakın olanları pek sevmiyorum. Ama teşekkürler yine de.Sözcü var ama onda da reklam var. Reklam engelleyici kurabilirsiniz cihaza.
35gvm78
Üstün
Siyasilere yakın olanları pek sevmiyorum. Ama teşekkürler yine de.
Hocam AdGuard var ister DNS ister uygulama olarak kullanabilirsiniz. Sözcü'yü bende çok sevmiyorum ama başka seçenek yok
DemirKipi
Yetkin
AdGuard kullanıyorum. İşini iyi yapıyor gerçekten. Teşekkürler.Hocam AdGuard var ister DNS ister uygulama olarak kullanabilirsiniz. Sözcü'yü bende çok sevmiyorum ama başka seçenek yok![]()