Günlük klasik beslenmede veya diyet yaparken meyvelerden alınan şeker dışında bütün şeker alımını bırakmak sizce doğru mu? Bu konularda dikkat edenler genel olarak nasıl yapıyorlar? Hadi çay, kahve şekersiz içildi diyelim peki hiç mi 1 tatlı, 1 çikolata falan yemiyorsunuz? Ekmeği hiç mi yemiyorsunuz veya sadece tam buğdaylı falan mı yiyorsunuz? Yemeklerde tuz olayını nasıl kullanıyorsunuz? Tuzu kullanımını iyice azaltıyor musunuz ve farklı farklı tuzlar var mış hangisini seçiyorsunuz?
Mesela haftada 2 kere tatlı yendi diyelim ama bunun karşılığında hafta boyunca belirli süre yürüyüş yapılsa bu durumu dengelemez mi?
Mesela bazı kuruyemişler çok yağlı diyorlar ama bunlar faydalı yağlar değil mi? Ünlü bir doktor canlı yayında avuç avuç kuru yemiş yiyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam. Ben anlamadım yani doğru bilgileri kimden alacağım çünkü çok farklı bilgiler var.
Mesela haftada 2 kere tatlı yendi diyelim ama bunun karşılığında hafta boyunca belirli süre yürüyüş yapılsa bu durumu dengelemez mi?
Mesela bazı kuruyemişler çok yağlı diyorlar ama bunlar faydalı yağlar değil mi? Ünlü bir doktor canlı yayında avuç avuç kuru yemiş yiyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam. Ben anlamadım yani doğru bilgileri kimden alacağım çünkü çok farklı bilgiler var.